1. Home
  2. De belangrijkste kenmerken van comfort schoenen

De belangrijkste kenmerken van comfort schoenen


Scapino begrijpt als geen ander het belang van goede comfortschoenen. Daarom hebben we al sinds jaar en dag comfortabele schoenen van gerenommeerde topmerken zoals Ecco, Hush Puppies, Clarks en Orchard in het assortiment. Of je nu een dag gaat shoppen, museumhoppen of op pad gaat voor een fijne wandeling, verwen je voeten met één van onze comfort schoenen.
 
Er wordt niet voor niets wereldwijd door de vele Ecco liefhebbers gezegd dat de schoenen voelen als een tweede huid om je voet. Alle schoenen van Ecco worden standaard gekenmerkt door comfort, flexibiliteit en eenvoud. Dat comfort en flexibiliteit de boventoon voert geldt overigens ook voor de schoenen van Clarks, Hush Puppies en Orchard. Voor al deze merken geldt tevens onze laagste prijs garantie.
 

Diabetesschoenen van Orchard

Van Orchard hebben we sinds enkele jaren een exclusieve diabetescollectie. Comfort schoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor diabetes patiënten met beginnende klachten. De voeten van diabetes patiënten zijn namelijk zeer kwetsbaar. Lees meer over de diabetescollectie van Orchard.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van comfort schoenen?

  • Bovenwerk van echt leder
  • Uitneembare zool
  • Comfortabel voetbed
  • Ademend
  • Schokdemping
  • Goede pasvorm
  • Flexibel
  • Orchard voor beginnende diabetesklachten

Een goede comfort schoen sluit goed aan op de wreef en bij de hiel en heeft daarnaast genoeg ruimte voor de tenen. Hierdoor beweegt je voet niet heen en weer in de schoen, dit voorkomt o.a. blaren en eelt. Bovendien zorg je ervoor dat je je tenen vrij kunt bewegen. Dit is goed voor de bloedcirculatie en zorgt dat je voet kan blijven ademen in de schoen.

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie comfort schoenen? Klik hier om alle comfort schoenen te bekijken. Of klik op onderstaande logo’s om de collectie online te bekijken.

Ecco comfort schoenen Clarks comfort schoenen

Hush Puppies comfort schoenenOrchard comfort schoenen
Bekijk alle comfortschoenen