1. Home
  2. Acties
Print

ActiesJe ontdekt hier dat Scapino regelmatig acties heeft waarbij je profiteert van aantrekkelijke kortingen. Houd deze pagina goed in de gaten!

De actie(s) van dit moment:

*Geldig van maandag 17 t/m zondag 30 oktober op alle jassen die voorzien zijn van een 20% kortingskaartje. In onze webshop zie je direct de juiste prijzen staan! Niet geldig in combinatie met andere acties en/of afgeprijsde artikelen voorzien van een actielabel.

*Bij aankoop van een paar Hush Puppies kinderschoenen ontvang je nu een gratis Hush Puppies sleutelhanger. Vergeet niet om de sleutelhanger zelf in de winkeltas te plaatsen, samen met de Hush Puppies kinderschoenen. Je korting op de sleutelhanger zal dan automatisch worden toegepast. Let op! Het is belangrijk dat je zelf de sleutelhanger toevoegt aan je winkeltas. Klik hier voor de sleutelhanger. Of bekijk de complete Hush Puppies collectie voor kinderen.*De korting geldt op Puma en Umbro sweatartikelen voorzien van een actielabel. De 50% korting wordt in de winkeltas verrekend op het goedkoopste artikel. De korting is niet geldig op al afgeprijsde artikelen en geldt niet i.c.m. met andere acties en/of aanbiedingen.