Kies een categorie
(302 artikelen)

Jongens sneakers

Sneakers raken nooit uit de mode. Ze kunnen het hele jaar door gedragen worden en zijn er in eindeloos veel uitvoeringen. Ben jij op zoek naar sneakers voor jongens? Neem dan snel een kijkje in onze collectie en jouw zoon maakt straks helemaal de blits op zijn nieuwe kicks!

Ruime collectie aan sneakers voor jongens

In onze collectie vind je een ruime keuze jongens sneakers in allerlei kleuren. Van stoer zwart en blauw tot opvallend geel of rood. Of wat dacht je van wit? Altijd goed en de perfecte kleur voor het voorjaar. Bij Scapino vind je meer dan 250 soorten sneakers voor jongens in de collectie. Er zit vast en zeker een goede match tussen voor jouw zoon! Van hoge jongens sneakers tot lage jongens sneakers. Bekijk alle kinder sneakers online.

Sneakers met klittenband voor jongens

Naast de vele kleuren en merken onderscheiden onze schoenen zich ook door de verschillende sluitingen. Elk kind is natuurlijk anders. Heeft hij het veterstrikken al aardig onder de knie of gaat het nog wat lastig? Dan zijn jongens sneakers met klittenband en elastische veters een goede optie. Door de makkelijke sluiting kan hij ze zelf aan- en uittrekken zonder gedoe met lastige veters.

Dr. Visser keurmerk: perfect voor voeten in de groei

De voeten van je kind groeien vaak erg snel. Het is belangrijk om regelmatig de voeten op te meten om te checken of de maat die hij draagt nog wel juist is. Hoe je dat het beste kunt doen lees je op onze blog. Daarnaast vind je bij Scapino kinderschoenen met het Dr. Visser keurmerk in de collectie. Deze zijn perfect voor voetjes in de groei en zijn goedgekeurd door orthopedagoog Dr. Visser.

Sneakers voor jong en oud

Hoog, laag, met lichtjes, wielen of met een stoere print. We hebben het allemaal! Is jouw zoon helemaal fan van Spider-Man of kijkt hij graag naar Pokémon? Dan wordt hij vast superblij bij het zien van een paar sneakers met zijn favoriete TV- of superhelden! Uiteraard scoor je deze ook bij Scapino voor een zacht prijsje. We hebben jongens sneakers voor jong en oud. Dus ook voor coole A-merken kun je bij ons terecht!

Goedkope sneakers voor jongens online kopen

De nieuwe schoenen eerst even op je gemak aanpassen bij je kind voordat je betaalt? Wel zo handig. Kies daarom tijdens het bestellen voor Riverty en je kan 14 dagen na de bestelling betalen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in je dichtstbijzijnde Scapino-winkel. Met meer dan 17- filialen zit er meestal wel eentje bij jou in de buurt.