Kies een categorie
Home Blog Wat betekent Dry Fit?

Wat betekent Dry Fit?

Sneldrogende sportkleding van Osaga en Dutchy

Nieuw: Dry sportkleding van Osaga en Dutchy

Hardlopen om je conditie te verbeteren, een teamsport spelen als sociale bezigheid of lekker zweten in de sportschool na een lange dag werken. Sporten is gezond voor lichaam en geest. Naast het sporten zelf is ook het kiezen van de juiste sportkleding belangrijk. Kleding moet comfortabel zitten zodat je vrij kunt bewegen. En niet geheel onbelangrijk tijdens een intensieve training: je wilt lekker droog blijven. Daarom vind je nu Dutchy Dry en Osaga Dry in onze collectie.

Wat is Dry?

De voetbalshirts van Dutchy Dry en hardloopshirts van Osaga Dry beschikken over een aantal factoren zodat je onbezorgd en comfortabel kunt trainen;

  • Lichtgewicht
  • Zweetafvoerend
  • Vochtregulerend
  • Duurzaam

Doordat de Dutchy en Osaga Dry sportkleding lichtgewicht is hebben ze een aangename pasvorm. Dankzij het zweetafvoerende en vochtregulerend materiaal blijf je langer droog tijdens het sporten. Het zweet wordt namelijk snel geabsorbeerd en verdampt. Zo blijf je niet alleen droog en comfortabel maar verspil je ook minder energie aan het afkoelen en opwarmen van je lichaam. 

 

 

Door te kiezen voor Dutchy Dry of Osaga Dry sportkleding maak je een duurzame keuze. De voetbal- en hardloopshirts zijn namelijk gemaakt van 100% gerecyclede polyestergarens. Deze worden gemaakt van plastic flessen. Goed voor jou én het milieu dus!

Bekijk de complete Dutchy Dry en Osaga Dry collectie online of in een van onze winkels.