Kies een categorie
Home Blog De sandalen trends van 2023

De sandalen trends van 2023

Deze slippers & sandalen gaan we veel zien deze zomer

 

Wat zijn de sandalen trends?

De zomer is in aantocht! Tijd om je dichte schoenen te verwisselen voor wat luchtigs. Wel zo fijn voor je voeten tijdens een warme zomerdag. Maar welke slippers en sandalen zijn trending dit jaar? Wij hebben de grootste sandalen trends van 2023 voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

 

Haksandalen
Haksandalen

 

Haksandalen met bandjes

Dames haksandalen met bandjes, ook wel strappy sandals genoemd, zien we dit jaar in allerlei varianten. Met een lage hak, juist wat hoger, een gesloten hiel of meerdere bandjes over de tenen. In basic zwart of beige of juist een mooie groen- of blauwtint. Deze trend combineert perfect met je favoriete zomerjurk en zijn de ideale schoenen om te dragen naar een bruiloft of feestje. Naast dat ze prachtig staan en je benen langer laten lijken zitten strappy sandals ook nog eens lekker stevig.

 

 

Padded sandalen & slippers

Puffy, padded of gewatteerd: noem het zoals je wil maar één ding is zeker: padded sandalen mogen écht niet ontbreken in je schoenenkast deze zomer. Dankzij het gewatteerde materiaal zitten ze supercomfortabel. Precies wat je voeten nodig hebben tijdens het slenteren op een warme, zweterige zomerdag. Wij zijn dol op deze sandalen trend. Comfortabel én stijlvol.

 

Sleehakken
Sleehakken

 

Sleehakken

Sleehakken voor dames, ook wel wedges genoemd, zijn de perfecte sandalen wanneer je graag wat lengte toe wilt voegen maar je het niet fijn vindt om op hakken te lopen. Dankzij de stabiele sleehak heb je niet eens door dat je op hakken staat. Je zakt er daarnaast niet mee weg zodat ze ook perfect zijn voor een bruiloft of strandfeestje! Meer weten? Lees dan onze blog over de sleehak trend.

 

Platform sandalen
Platform sandalen

 

Platform sandalen

Til je zomeroutfit naar een hoge level met deze platform sandalen trend! Je benen lijken optisch wat langer zonder dat je hakken draag. Win-win! Dankzij de dikke zolen lopen platform sandalen lekker comfortabel en geven ze voldoende demping. Ideaal tijdens ene dagje shoppen of struinen op de boulevard op vakantie. Wil jij deze zomer helemaal on-trend zijn? Kies dan voor visserssandalen! Dit is dé grootste sandalen trend van 2023 die we ook bij grote merken terugzien.

 

Ibiza sandalen
Ibiza sandalen

 

Ibiza sandalen

Whoah! We’re going to Ibiza! Waan je helemaal in het zomerse Spanje met deze Ibiza sandalen trend. Deze sandalen trend kenmerkt zich door veel goudkleur en leuke extra’s zoals bandjes, kralen, steentjes, glitters en bedeltjes. Een mooie jurk en strandtas erbij en je outfit is compleet!

 

 

Clogs

Misschien moet je er even aan wennen maar wij zijn helemaal fan van dames clogs. Het is een soort combinatie van een pantoffel en een sandaal. Lekker comfortabel dus. Daarnaast zijn ze super trendy. Je schiet er gemakkelijk in en bent klaar om te gaan. Draag ze met een leuke mom jeans en een stoer T-shirt.

 

Trendkleuren
Trendkleuren

 

De trendkleuren van 2023: a pop of color

Basic zwarte damessandalen of witte damessandalen zijn altijd goed. Ze passen bij vrijwel elke outfit. Maar in de zomer is het ook leuk om juist uit te pakken met vrolijke kleuren. En laten de sandalen trendkleuren van 2023 nou nét lekker fel zijn. Van knallend oranje tot groen. Daarnaast zien we ook veel pasteltinten zoals lila en mint.

 

Heb jij iets leuks gezien in onze collectie en kun je niet wachten om je nieuwe dames slippers of sandalen te dragen? Bekijk alle slippers en sandalen voor dames online, bestel ze gemakkelijk of kom langs in een van onze winkels.