Kies een categorie
Home Blog Scapino schoenen groeien met je mee!

Scapino schoenen groeien met je mee!

Van lieve babyschoentjes tot stevige kinderschoenen en moderne tienerschoenen

Van de eerste stapjes binnenshuis tot de stap naar de middelbare school. Scapino groeit met je mee. Ontdek de hele collectie, van comfortabele babyschoenen tot sneakers die vies mogen worden en hippe enkellaarsjes en stoere veterschoenen waar je kind mee scoort op het schoolplein. Niet alleen mooi, maar ook nog eens de beste ondersteuning voor voetjes in de groei. We hebben overal aan gedacht!

Babyschoentjes voor de allerkleinsten

Goede ondersteuning bij de eerste stapjes

Kinderschoenen die tegen een stootje kunnen

Schoenen voor kinderen met een eigen smaak

Coole schoenen voor op het schoolplein

Bekijk alle kinderschoenen in de webshop

 

Snoezige babyschoentjes voor de allerkleinsten

Fase 1: 9-12 maanden (maat 18 t/m 21)

Je kleintje kan best leuke gympen aan als hij nog niet loopt. Want dat staat zo lief. De babyschoenen van Groot zijn van leer en hebben een zachte, flexibele zool zodat de voetjes goed beschermd zijn tijdens het kroelen en spelen. De schoentjes zijn makkelijk aan te trekken en lekker soepel zodat je baby vrij kan bewegen, kruipen en trappelen zonder last te hebben van zijn schoentjes. 

 

Goede ondersteuning bij de eerste stapjes

Fase 2: 11-14 maanden (maat 19 t/m 21)

Eerst één stapje... en dan nog eentje! Stap voor stap leert je kindje lopen. Hij leert het letterlijk met vallen en opstaan. Die wiebelige kindervoetjes kunnen natuurlijk wel wat steun gebruiken. De leren schoentjes van Groot hebben een flexibele maar stevige zool die goede ondersteuning biedt bij de eerste stapjes en de voetjes beschermd tegen vallen en stoten. Ook over het design is nagedacht. De schoenen voor de eerste stapjes zijn gemaakt volgens de laatste trends met hippe prints. Zo maakt jouw kindje tijdens zijn eerste stukjes lopen meteen de blits!

 

Tijd om de wereld te ontdekken

Fase 3: 13-16 maanden (vanaf maat 20)

Kan jouw kindje zelfstandig lopen en staat hij stevig in zijn schoenen? Dan is het tijd om de wereld te ontdekken met de hippe schoenen van TwoDay. Deze schoenen hebben het Dr. Visser keurmerk, zijn ademend en geven goede ondersteuning. 

 

Dr. Visser, goed voor groeiende voeten

Waarom de schoenen van Scapino de beste zijn voor je kind? Ze hebben het Dr. Visser keurmerk! Dr. Jan Visser is orthopedisch chirurg en test elk schoentje zelf. Hij voelt bijvoorbeeld of de zool goed meebuigt met de voetjes. Of de hiel stevig genoeg is. En of het schoentje gemaakt is van leer dat goed ademt, zodat zweetvoeten verleden tijd zijn. En wij letten dan weer op hoe trendy ze zijn. Je kunt ze kopen in allerlei kleurtjes en soorten. Bij Dr. Visser schoenen staat altijd het oranje keurmerk ‘goedgekeurd door Dr. Visser’. Zo vind je ze gemakkelijk in onze webshop.

Kinderschoenen die tegen een stootje kunnen

3 tot 6 jaar

Lekker spelen in de tuin, in het bos of in de sloot. Stoeien met vriendjes. In bomen klimmen. Onze schoenen kunnen wel tegen een stootje. En dat is precies wat je kind nodig heeft. Lekker ravotten is geen probleem met onze stevige stappers. Kan je kind al zelf zijn veters strikken? Kies dan stoere veterschoenen uit. Als hij nog hulp nodig heeft van papa en mama, zijn onze klittenbandschoenen superhandig. Tip: we hebben ook modellen met elastische veters, waar je zó instapt. Schoenen aan en gaan!

Wat is jouw schoenmaat? Meet je voeten zelf of in de winkel!

De voetjes van je kind groeien elk half jaar één schoenmaat. Soms zelfs sneller! In al onze winkels staat een medewerker klaar om je te helpen. Je kunt de voeten van je kind ook zelf meten met onze tips.

Bekijk de video: hoe meet ik mijn voeten op?

Trendy schoenen voor kinderen met een eigen smaak

7 tot 9 jaar

Hoe groter je kind wordt, hoe meer hij zijn eigen smaak krijgt. Hartstikke leuk natuurlijk! Laat je kind zelf zijn nieuwe schoenen uitzoeken. Bij ons vind je superveel modellen. Bestel bijvoorbeeld gave schoenen met lichtjes of glitters. Of moderne enkellaarsjes en gympen met animalprint voor echte fashionista’s in de dop. Sportieve sneakers of comfortabele schoenen van Skechers of Hush Puppies zijn ook altijd een aanrader.

Coole schoenen zijn een must

10+ jaar

Nog een paar jaar en dan gaat je zoon of dochter naar de middelbare school. Cool zijn wordt steeds belangrijker. En vriendjes en vriendinnetjes moeten de kleren en schoenen van je kind ook nog eens mooi vinden. Gave jeans en merkschoenen zijn een must. Nou, daar weten wij wel raad mee! Ontdek de supercoole sneakers van Adidas, Nike en Puma.