Kies een categorie
(98 artikelen)

Yoga kleding

Ben jij een sportieveling en doe je graag aan yoga? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om comfortabele yogakleding te hebben. Tijdens de yogales moet je je goed focussen en wil je niet gehinderd worden door een afzakkende broek of knellende top. In onze collectie vind je hippe yogakleding voor dames.

Hippe yogatops en yogabroeken

Een yoga-outfit bestaat meestal uit een yogabroek of –legging en een yogatop. Bij Scapino shop je van beide verschillende exemplaren. Zo kun je kiezen uit een high-waist yogalegging of een broek van sneldrogend materiaal. Alle broeken zijn lekker rekbaar zodat ze niet knellen waarnemer jij in lotushouding plaatsneemt. Daarnaast hebben we verschillende yogatops in het assortiment. Van cropped tops tot singlets en T-shirts. Voor ieder wat wils.

Yoga kleding van A-merken

Bij Scapino scoor je goedkope yogakleding van verschillende A-merken. Denk aan Adidas, Nike en Puma maar ook onze eigen merken zijn favoriet. De sportkleding van Osaga staat bekend om zijn hoge kwaliteit, comfortabele pasvorm en lage prijs.

Klaar voor yoga met handige accessoires

Het dragen van de juiste yogakleding is belangrijk en heeft invloed op je prestaties. Tijdens het beoefenen van yoga moet je ongehinderd kunnen strekken en buigen en is het belangrijk om warmte te reguleren met je kleding zodat je je kunt concentreren en ontspannen. Maar met alleen yogakleding ben je er nog niet. Ook yoga accessoires mogen niet ontbreken. Denk aan een stevige yogamat of bal om nóg beter te worden!

Heel veel sportkleding bij Scapino

Is yoga niet helemaal jouw ding en ga je liever voor een actieve balsport of krachttraining in de sportschool? We got you! In onze collectie vind je, naast yogakleding, namelijk nog veel meer sportkleding voor elke sportieveling. Denk aan voetbalkleding, hardloopkleding en fitnesskleding maar ook skikleding en thermokleding. Een paar sportschoenen erbij en jouw outfit is compleet!

Yoga kleding dames kopen

Bestel je nieuwe dames yogakleding online bij Scapino en laat je bestelling gemakkelijk thuis of in een van onze winkels bezorgen. Dan betaal je geen verzendkosten. Met meer dan 170 winkels zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Niet helemaal tevreden of een andere maat nodig? Geen probleem! Bij Scapino staat service hoog in het vaandel. Daarom heb je altijd 30 dagen de tijd om je bestelling te ruilen of te retourneren.