Kies een categorie
(52 artikelen)

Trui kinderen

Of het nou een koude winterdag of frisse lenteavond is: een trui voor kinderen komt altijd goed van pas. Bij Scapino hebben we een uitgebreide collectie kindertruien samengesteld. In allerlei kleuren, maten en merken zoals Unsigned, TwoDay en Puma. Bekijk ze allemaal!

Trendy en comfortabel

Onze kindertruien zijn niet alleen comfortabel, maar ook helemaal in de mode. Of je nu op zoek bent naar een klassieke pullover, een hippe hoodie of een schattige gebreide trui: bij Scapino hebben we het allemaal. Kinderen kunnen nu hun eigen stijl laten zien met onze uitgebreide selectie truien.

Kies uit verschillende kleuren en stijlen

Bij Scapino geloven we in keuzevrijheid, en dat geldt ook voor onze kindertruien. We bieden truien in diverse stijlen, kleuren en maten, zodat er voor elk kind iets te vinden is. Of je kind nu dol is op felle kleuren, strepen, of liever iets subtiels draagt, we hebben altijd iets dat bij hun persoonlijkheid past.

Trui kinderen: perfect voor elke gelegenheid

Onze truien voor kinderen zijn veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu een speeldag in het park is, een schooldag, een familie-uitje of een feestje: onze truien passen altijd. Ze kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met jeans, leggings of rokken zodat kinderen er altijd modieus uitzien.

Trui kinderen online bestellen

Het is gemakkelijker dan ooit om de perfecte trui voor je kinderen te vinden. Bekijk onze uitgebreide collectie truien voor kinderen online en maak je keuze. Bestel eenvoudig en snel, en laat je bestelling thuis bezorgen. Scapino is er om het winkelen voor kinderen leuker en handiger te maken. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in een van onze winkels. Dan betaal je geen verzendkosten en kun je je pakket afhalen wanneer het jou uitkomt.