Kies een categorie
Sandalen
Sandalen
(143 artikelen)

Sandalen kind

Zodra de temperaturen stijgen is het tijd om de dichte schoenen van je kind om te ruilen voor wat luchtigs. Ben jij op zoek naar sandalen voor kinderen? Dan zit je bij Scapino aan het goede adres. Neem snel een kijkje in onze collectie

De leukste sandalen voor kinderen

Een paar comfortabele kindersandalen zijn een must voor de warme zomermaanden. Het is dan niet fijn om dichte schoenen te dragen. Kies daarom voor luchtige sandalen voor kinderen. Bij Scapino shop je verschillende exemplaren voor een lage prijs. In de leukste kleuren, hippe printjes of met leuke extra's zoals lichtjes in de zool. Bekijk onze collectie en kies je favoriet!

Voor jongens en meisjes

Bij Scapino heb je een ruime keuze uit sandalen kind voor jongens en meisjes. In vrolijke roze, goud of met glitters voor je kleine meid of in stoer groen, blauw of met camouflage print voor je zoon. We hebben eindeloos veel varianten zodat er altijd wel een paar tussen zit waar het hart van jouw kind sneller van gaat kloppen.

Comfortabele bio sandalen van Hush Puppies

Ken jij het merk Hush Puppies al? Het staat bekend om het hoge comfortgehalte en kwaliteit die lang meegaat. Zo ook de bio slippers en sandalen. Deze hebben een kurkzool en comfortabel, zacht voetbed van leer. De bio sandalen voor kinderen van Hush Puppies hebben een handige klittenband- en gespsluiting zodat je kind ze makkelijk zelf aantrekt en ze goed aansluiten om de voeten.

De perfecte schoenen om mee te nemen op vakantie

Op vakantie naar een warm land of in eigen land met mooi weer? Dan mogen sandalen voor je kind natuurlijk niet ontbreken in de koffer. In onze collectie vind je kindersandalen voor verschillende gelegenheden. De varianten van Braqeez en Skechers zijn bijvoorbeeld perfect om op te wandelen. Ook vind je sandalen van Copacabana in onze collectie. Deze zijn gemaakt van vegan materiaal én zijn sneldrogend. Perfect voor een dagje strand of zwembad!

Sandalen kind online kopen

Heb je leuke sandalen voor kinderen gespot in onze collectie? Dan bestel je ze gemakkelijk online. Je kunt er voor kiezen om je pakketje thuis of gratis in een van onze winkels te laten bezorgen. We begrijpen dat je de sandalen eerst even rustig wilt passen bij je zoon of dochter voordat je ze betaald. Kies tijdens het betaalproces voor Riverty en je hoeft je aankoop pas na 14 dagen te betalen als deze helemaal naar wens is.