De ruilmogelijkhedenWil je een online bestelling ruilen of retourneren? Dat is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je pakket. Bekijk hieronder de twee opties:
 

1. Gratis ruilen en/of retourneren via een Scapino winkel

Je kunt je bestelling gratis ruilen en retourneren bij een van onze Scapino winkels. Neem de artikelen die je wilt ruilen/retourneren mee naar de winkel. Vergeet daarbij niet de pakbon en het retourformulier mee te nemen.

2. Op eigen kosten retourneren

Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen via de webshop. We vragen je in dit geval het artikel te retourneren en zelf een nieuwe bestelling te plaatsen. Ben je niet in de gelegenheid om je bestelling binnen 30 dagen gratis te retourneren in een Scapino winkel? Dan kun je het pakketje ook op eigen kosten retoursturen via een pakketdienst. Je hebt hierbij meerdere opties: een DHL Parcelshop, het postkantoor en/of een andere pakketdienst. Voor Nederlandse inwoners is het gebruik van een DHL Parcelshop over het algemeen goedkoper dan terugsturen via het postkantoor.

Retouradres:
CB Fashion (locatie GB)
T.a.v. Scapino Webshop
Grasbeemd 5
Industrieterrein Z.O. Brabant nr. 8753
5705 DE Helmond
 

Richtlijnen

Zorg ervoor dat de artikelen:

  1. Uitsluitend zijn gebruikt om te passen. Om schoenen goed uit te kunnen proberen raden we gebruik op een zachtere ondergrond, zoals tapijt, aan.
  2. Inlegzolen en schoenverzorgingsartikelen zoals sprays kunnen niet geruild/geretourneerd worden.
  3. Indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking inclusief kaartjes, labels en dergelijke zitten. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert
  4. Vermeld staan op de retourbon, inclusief optioneel de reden van retourneren.

Meer info over jouw ruil- en retourmogelijkheden: