ActiesJe ontdekt hier dat Scapino regelmatig acties heeft waarbij je profiteert van aantrekkelijke kortingen. Houd deze pagina goed in de gaten!

De actie(s) van dit moment:*de korting geldt op alle Ecco schoenen voorzien van een 25% actielabel. De korting is reeds verwerkt in de getoonde prijs.*de korting geldt op alle truien en vesten voorzien van een 25% actielabel. De korting is reeds verwerkt in de getoonde prijs.*de korting geldt op alle Dutchy rugtassen voorzien van een 25% actielabel. De korting is reeds verwerkt in de getoonde prijs.


*Bij aankoop van een paar Hush Puppies kinderschoenen ontvang je nu een gratis Hush Puppies sleutelhanger. Vergeet niet om de sleutelhanger zelf in de winkeltas te plaatsen, samen met de Hush Puppies kinderschoenen. Je korting op de sleutelhanger zal dan automatisch worden toegepast. Let op! Het is belangrijk dat je zelf de sleutelhanger toevoegt aan je winkeltas. Klik hier voor de sleutelhanger. Of bekijk de complete Hush Puppies collectie voor kinderen.*De korting geldt op Puma en Umbro sweatartikelen voorzien van een actielabel. De 50% korting wordt in de winkeltas verrekend op het goedkoopste artikel. De korting is niet geldig op al afgeprijsde artikelen en geldt niet i.c.m. met andere acties en/of aanbiedingen.