Fitnessmagazine


Waarom wachten tot het nieuwe jaar om met je goede voornemens te beginnen? Zet nu alvast zelf de stap naar een sportief en gezond 2015. Scapino heeft een fitness special samengesteld met daarin een impressie van de nieuwe Osaga sportcollectie. Daarnaast lees je handige tips van een lifestyle en afslankcoach, helpen we je op weg in de wereld van Yoga en ontdek je waarom schoonmaken gezond is. Bij Scapino shop je alle artikelen die je nodig hebt voor een goede workout. En dat kan ook gewoon lekker thuis.

We wensen je veel lees- shop- en sportplezier! Tot snel bij Scapino!

Bekijk hier het fitnessmagazine

Klik hier voor het fitnessmagazine


De nieuwe fitnesscollectie van Osaga

We zitten volop in de feestelijke decembermaand. Een maand waarin we van het ene feest door rollen naar het andere. De pepernoten zijn nog niet op of we zitten al lekker te smullen van het kerstdiner en de oliebollen. Allemaal hartstikke lekker natuurlijk, maar aan het einde van zo’n maand zit niet iedereen meer even ruim in zijn of haar kleding.
 
Daarom komt Scapino met deze handige fitness special. In de special staat fitness centraal en dan met name de nieuwste fitnesskleding van Osaga, yoga oefeningen en handige tips van een lifestyle en afslankcoach. De stap van lekker bankhangen naar de sportschool is voor sommige mensen behoorlijk groot. Start daarom eerst met de doe-het-zelf yoga oefeningen. Op deze manier kun je een beetje ervaring op doen met de verschillende yoga- en fitness oefeningen.
 
Naast handige tips presenteren we ook de nieuwste fitnesscollectie van Osaga. Zie je in het magazine een artikel dat je graag wilt bestellen? Met één klik op het gewenste artikel ga je naar Scapino.nl en bestel je op werkdagen voor 22.00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis.