Meest gestelde vragen

 

Wanneer loopt de actie?

Vanaf maandag 14 t/m zondag 27 september 2015 kun je weer je oude schoenen inleveren. De ontvangen kortingsbon(nen) kun je t/m zondag 27 september 2015 verzilveren.
 

Hoe werkt de actie?

1.    Lever je oude schoenen in bij één van de 400 deelnemende winkels van Aktiesport, Dolcis, Perry en Scapino.
2.    Per ingeleverd paar oude schoenen ontvang je een kortingsbon t.w.v. € 10,-. Hoe meer
       schoenen je inlevert, hoe meer korting je ontvangt!
3.    Lever je kortingsbon(nen) t/m zondag 27 september 2015 in bij de winkels en webshops van de
       deelnemende winkels: Aktiesport, Dolcis, Intreza.nl, Perry en Scapino (m.u.v. de webshops van Aktiesport en Perry).
4.    Bij elke €40,- die je besteedt bij Aktiesport, Dolcis, Intreza.nl of Scapino kun je één kortingsbon t.w.v. €10,-
       inleveren. Bij elke €50,- die je besteedt bij Perry kun je één kortingsbon t.w.v. €10,- inleveren.
5.    Aktiesport, Dolcis, Perry en Scapino doneren voor elke 50 paar ingeleverde oude schoenen 1 paar nieuwe aan de Vereniging Kledingbanken Nederland.

Waar kan ik oude schoenen inleveren?

Lever je schoenen in bij één van de 400 deelnemende winkels van Aktiesport, Dolcis, Perry en Scapino. Kijk voor een winkel bij je in de buurt.

Hoe wissel ik de kortingsbon(nen) online in?

Uiteraard zijn de kortingsbonnen ook online in te wisselen. Je kunt ze verzilveren op Dolcis.nlIntreza.nl en Scapino.nl. Ga shoppen bij jou favoriete webshop. Om de korting in te wisselen plaats je eerst een artikel in de winkeltas. Ga naar de winkeltas en vul in het kortingscodeveld de kortingscode (barcode staat op de achterzijde van de kortingsbon) in. Klik op ‘Toevoegen’ en de korting wordt automatisch verrekend.

Wat kan ik allemaal inleveren? Ook slippers en pantoffels?

Ja, je mag alles inleveren als het maar met schoeisel te maken heeft. Ook slippers, pantoffels, (rubber)laarzen, sport- en balletschoenen. Het maakt niet uit waar je de schoenen in het verleden hebt gekocht of in welke staat ze zijn. Alles is welkom, als het maar een volledig paar is.

Als ik meedoe aan de actie, kan ik dan nog ruilen/retourneren?

Ook tijdens de actieperiode kun je binnen 14 dagen artikelen ruilen en/of retourneren. Bij een besteding van minimaal €40,- kun je één bon inleveren. Bij besteding van €80,- twee bonnen, bij besteding van €120,- drie bonnen en zo verder. Kom je door het ruilen of retourneren onder deze bedragen uit, dan vervalt de korting. Heb je nog vragen over het ruilen en/of retourneren van artikelen tijdens de actieperiode? Bekijk de algemene voorwaarden of mail naar info@goeddoenmetjeoudeschoen.nl.
 

Wat doneer ik aan het goede doel?

Schoenwinkels Aktiesport, Dolcis, Perry en Scapino schenken nieuwe voor oude schoenen aan de Kledingbank. Voor elke 50 paar ingeleverde oude schoenen ontvangt de Vereniging Kledingbanken Nederland 1 paar nieuwe schoenen voor mensen die nieuwe schoenen nodig hebben maar dit niet (meer) kunnen betalen.

Hoe meer schoenen jij inlevert, hoe meer mensen wij samen blij kunnen maken!