20% korting op ALLES!Wegens succes verlengd! Alleen online profiteer je nog t/m zondag 20 september 2015 van 20% korting op de gehele collectie. Een ideaal moment om alvast voordelig schoenen en kleding voor de herfst in te slaan.

We doen onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Houd echter rekening met een iets langere levertijd. Je ontvangt een e-mail zodra je bestelling is verwerkt.**Voorwaarden:
De korting is alleen online geldig t/m zondag 20 september 2015 op de gehele collectie. Geldig op de originele verkoopprijs. Sale artikelen uitgesloten, op deze artikelen profiteer je standaard van een hogere korting. De korting is niet geldig in outlet filialen en is niet geldig op Aktiesport artikelen. De korting is niet geldig i.c.m. andere acties/prijsaanbiedingen, zoals Goed doen met je oude schoen, en kan niet verrekend worden op eerdere aankopen. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand. De Macintosh personeelspas is geldig.

Ruilen en retourneren met behoud van actie
Ruilen en retourneren met behoud van actie is, onder bepaalde voorwaarden, alleen mogelijk in de winkel. Lees hier meer over ruilen en retourneren na een actieperiode.