Betaalmogelijkheden

Alle bedragen op Scapino.nl zijn in euro en inclusief BTW. Heb je de artikelen gevonden die je wilt bestellen? Je hebt keuze uit de volgende betaalmethoden:

1. iDEAL: online betalen via internetbankieren

Een handige en veilige betaalmethode. Als je voor iDEAL gekozen hebt, dan opent er een nieuw scherm. Kies hier als eerste de bank waar je bankiert. Vervolgens kom je in de betaalomgeving van de door jou gekozen bank. De vervolgstappen en benodigdheden (bijvoorbeeld wel of geen cardreader) verschillen per bank. Heb je alle stappen doorlopen, dan wordt het bedrag meteen van je rekening afgeschreven. Geen ervaring of vragen? Neem contact met de bank waar je bankiert of ga:

2. Achteraf betalen, binnen 14 dagen via AfterPay

Deze service is helemaal gratis. Als je hiervoor kiest, vraagt AfterPay jou om aanvullende informatie in een nieuw scherm.

3. Creditcard: een betaalmethode op rekening

Op Scapino.nl is het ook mogelijk om te betalen met Visa en MasterCard. In stap 4 van de bestelling word je doorgestuurd naar een scherm van Ogone, de organisatie die het betaalverkeer verzorgt voor vele webwinkels. In dit scherm vul je de gevraagde creditcardgegevens in. Om een veilige transactie te garanderen vraagt de creditcardmaatschappij in een volgende stap om aanvullende gegevens. Visa noemt dit Verified by Visa en bij MasterCard heet het MasterCard SecureCode. 

Heb je algemene vragen over het gebruik van een creditcard? Neem hiervoor contact op met de bank of de maatschappij waar je klant van bent.

Om jou in bescherming te nemen voert Scapino steekproefsgewijs controles uit. In dit geval vragen wij je om een legitimatiebewijs.