Over Scapino

Scapino is in 1974 opgericht en bestaat dit jaar 42 jaar. In de afgelopen 42 jaar is Scapino uitgegroeid tot de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je vindt onze winkels door heel Nederland.

Bij Scapino worden trends op het gebied van schoenen en kleding op de voet gevolgd. Dit betekent dat de artikelen in het assortiment volgens de laatste mode zijn. En altijd met euro's voordeel!

Natuurlijk vind je onze uitgebreide collectie ook op Scapino.nl. Je winkelt er gemakkelijk, snel én wanneer het jou het beste uitkomt. 7 dagen per week en 24 uur per dag. Levering in Nederland én België! Naast exclusieve weekdeals profiteer je hier van hoge kortingen in de online outlet!

Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit met je bestelling? Via de veelgestelde vragen in het klantenservice menu vind je meer informatie terug over:

- Bestellen
- Betalen
- Verzenden
- Ruilen & Retourneren
- Herroepingsrecht
- Online winkelvoorraad checken
- Klachten

Staat je vraag er niet tussen neem dan contact op met onze Klantenservice. Om de klantenservice te bereiken adviseren we je om te mailen naar info@scapino.nl of tijdens kantooruren (ma. t/m vrij. van 09.00-17.00 uur) te bellen met 0592-201260 (lokaal tarief).