Kies een categorie
Home

Spider-man collectie bij Scapino

Spider-Man is wereldwijd een superheld en is zeer geliefd bij jong en oud. Zelfs als je bang bent voor spinnen kan je Spider-Man nog in je hart sluiten. Peter Benjamin Parker is een normale tiener zoals geen ander. Tijdens een schoolexcursie wordt hij door een spin gebeten en daar begint zijn heldendom.
 

Een superheld die iedereen kent

In de eerste instantie zette hij zijn superkrachten in om geld te verdienen met gevechten. Hij had een kostuum gekocht en won het ene na het andere gevecht. Pas toen zijn oom vermoord werd door een overvaller, zette hij zijn speciale gaven in tegen het kwaad. Maar ook het leven van een superheld gaat niet over rozen. Er zijn altijd weer nieuwe schurken om te verslaan. Ook moet hij zijn identiteit geheim houden omwille van zijn omgeving. Daarnaast heeft deze held met studie-, geld- en liefdesproblemen te kampen. Dat maakt hem, zeker in verhouding tot andere superhelden ontzettend menselijk. Zijn problemen zijn herkenbaar voor de jeugd.
 

Spider-Man kinderslippers, maar ook pantoffels vind je in de webshop

Van een cartoon held is Spider-Man uitgegroeid tot een filmster. The Amazing Spider-Man uit 2012 kreeg al snel een deel twee. En in 2017 is de derde film het witte doek opgegaan. We zijn nog lang niet klaar met avonturen van Peter. Ook buiten de bioscoop kunnen we ons hart ophalen aan leuke producten met de afbeelding van Spider-Man. Zo ook met deze kinderslippers, leuk voor de zomer en wanneer het kouder wordt, zijn er de Spider-Man pantoffels om de koude voetjes mee te verwarmen. Ze geven geen superkrachten maar zijn wel super stoer aan de voetjes van jouw zoon of dochter.