Kies een categorie
Slippers
Slippers
(109 artikelen)

Slippers dames

Dames slippers komen altijd goed van pas. Naar het zwembad, op vakantie, in de sauna of lekker thuis en in de tuin. Nu de zomer er weer aan komt is het tijd om een paar comfy dames slippers in te slaan. Bij Scapino vind je allerlei soorten, maten en kleuren. Neem snel een kijkje!

Luchtige dames slippers

Op een warme zomerdag of een tropische vakantiebestemming is het prettig om luchtige schoenen te dragen. Zo kunnen je voeten lekker ademen. Een paar slippers mogen dan ook zeker niet ontbreken in jouw zomergarderobe.

Lichtgewicht en sneldrogend

De meeste zomer slippers voor dames zijn gemaakt van synthetische materialen. Hierdoor zijn ze lichtgewicht en passen ze makkelijk in je koffer. Ook zijn ze sneldrogend en dus ideaal om mee te nemen naar het strand, het zwembad of op camping.

Zomer slippers dames in vrolijke kleuren

Bij Scapino shop je verschillende soorten damesslippers. Van de klassieke teenslippers voor dames tot comfortabele dames badslippers. Maar ook vind je fasionable dames slippers met een hakje of modieuze slippers in vrolijke kleuren zoals lila en mintgroen.

Damesslippers met een hoog comfortgehalte

Er wordt vaak gedacht dat slippers niet goed zijn voor onze voeten. Gelukkig is dit allang niet meer zo. Onze dames slippers hebben comfortabele voetbedden en dikke zolen, zodat je voeten goed ondersteun worden en je een goede grip hebt tijdens het lopen.

Uiteraard is het niet verstandig om een lange wandeling om slippers te gaan maken, maar voor je alledaagse activiteiten zijn onze slippers voor dames uitermate geschikt zonder last te krijgen van pijnlijk voeten. Bekijk alle dames slippers met voetbed.

Slippers dames online kopen

Slippers voor dames bestel je gemakkelijk online. Gewoon vanuit je luie stoel, en binnen enkele dagen wordt je bestelling thuisbezorgd. Wanneer je geen verzendkosten wilt betalen kun je er ook voor kiezen om je aankoop te laten bezorgen bij de Scapino-winkel bij jou in de buurt, en het ophalen wanneer het jou uitkomt. Ideaal! Laat de zomer maar komen.