Kies een categorie
(144 artikelen)

Sportschoenen voor dames

Om het perfecte paar sportschoenen te kiezen, moet je rekening houden met de sport die je doet. Voor hardlopen is een goede demping noodzakelijk. Bij zaalsporten heb je de beste grip op de vloer nodig. Wandelschoenen moeten de voet goed laten afwikkelen. Gelukkig heb je bij Scapino keuze uit tientallen goedkope sportschoenen voor dames.

Goedkope Nike, Puma, Asics en Adidas sportschoenen

A-merken leveren topkwaliteit. Daar staan ze om bekend. Daarom verkopen wij sportschoenen voor dames van iconische merken als Nike, Puma, Asics en Adidas. Zo weet je 100% zeker dat je de beste sportschoenen koopt. En dat voor de lage prijzen die je bij Scapino gewend bent.

Voor in de zaal of op het veld

Dames, de tijd van het vrouwenvoetbal is aangebroken. Onze Oranje Leeuwinnen doen het hartstikke goed en voetballen wordt onder vrouwen steeds populairder. Inslaan dus, die dames voetbalschoenen. We hebben modellen waarmee je een fantastische grip hebt in de zaal. Maar ook klassieke sportschoenen met noppen, waarmee jij op het veld je tegenstander verslaat.

Sportschoenen met uitstekende demping

Als je verkeerde sportschoenen gebruikt voor hardlopen, dan loop je een groter risico op blessures. En dat wil je natuurlijk niet, want dan ben je een tijdje uit de running. Daarom vind je bij Scapino verschillende soorten goedkope hardloopschoenen voor dames. Allemaal voorzien van een goede demping en een stevige zool die je voeten ondersteunt.

Dames sportschoenen voor in de gym

In de sportschool heb je behoefte aan sportschoenen met een goede grip op de apparaten. Als je wegglijdt, kan je blessures oplopen. Ook zijn fitnessschoenen voor dames vaak lekker licht en ventileren ze goed. Zo voorkom je zweetvoeten terwijl je je in het zweet werkt. Te veel vocht in je schoenen is namelijk niet prettig. Bij Scapino vind je sportschoenen voor in de gym in verschillende kleuren.

Een rondje door de natuur

De wandelaars onder ons weten wel wat een stevige wandeling met je voeten kan doen. Goed passende dames wandelschoenen zijn essentieel om je voeten te beschermen tegen blaren. Dit type sportschoen zorgt ervoor dat je voet zich goed kan afwikkelen bij elke stap. Heel belangrijk om lekker door de natuur te kunnen wandelen.

Niet de goede maat sportschoenen gekocht?

Oeps, je nieuwe sportschoenen zijn bezorgd, maar ze passen niet goed. Bij Scapino is dat gelukkig geen probleem. Je kan je damesschoenen kosteloos retourneren in alle Scapino winkels. Je hebt 30 dagen de tijd om ze te ruilen of retourneren.