Kies een categorie
Home Blog Hoe combineer je cowboylaarzen?

Hoe combineer je cowboylaarzen?

Verschillende manieren om je favoriete laarzen te dragen

Cowboylaarzen zijn al verschillende seizoenen een hot topic. Of het nu hartje winter of volop zomer is: ze staan altijd goed. Ook dit jaar vind je verschillende exemplaren in onze collectie. Van basic zwarte dames cowboylaarzen en beige western laarzen voor dames tot opvallend metallic. Ben je op zoek naar inspiratie voor het combineren van je cowboyboots? Je leest het in onze blog!  

Hoe draag je cowboylaarzen?

Cowboylaarzen kun je op verschillende manieren combineren. Van jurken en rokken tot shorts en spijkerbroeken. We hebben de mooiste combinaties voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

 

 

Cowboylaarzen combineren met jurk

Of het nu zomer of winter is: cowboylaarzen staan altijd mooi onder een jurk. Kies voor een langer, zwierig exemplaar in de winter voor een boho-look of ga voor een mooie gebreide jurk. In de zomer kies je voor een kort jurkje en jij bent klaar om te flaneren!

 

Onder je favoriete broek

Wil jij je cowboylaarzen combineren met een broek? Kies dan voor een bootcut of flared broek waarbij je de broek over je laarzen draagt. Een mooie blouse of trui erbij en je look is compleet!

Uiteraard kun je de laarzen ook over je broek heen dragen. Kies dan voor een wat strakker model. In combinatie met een oversized trui heb je in een handomdraai een stoere outfit gecreëerd.

 

Met een lange of korte rok

Van kort tot lang: rokken en laarzen gaan perfect samen. Van zwierige, korte rokjes tot stoere spijkerrokken. Je kunt cowboylaarzen heel goed onder een rok dragen! Combineer bijvoorbeeld met een mooie, gebreide trui en je hebt een perfecte najaarslook.

Bekijk alle cowboylaarzen voor dames online of kom langs in een van onze winkels.