Kies een categorie
Home Blog De beste sneakers voor heren

De beste sneakers voor heren

Populaire sneakers volgens de laatste trends

 

Populaire sneakers heren

Heren opgelet: van sneakers kun je nooit genoeg hebben! Je kunt ze combineren met vrijwel al je outfits én ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, materialen en kleuren. Van casual lage herensneakers tot sportieve hoge herensneakers en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wil jij weten wat de populaire sneakers onder heren op dit moment zijn? Lees snel verder!


 

Minimalistische herensneakers

Simpel, zonder al teveel poespas. Hoeft het van jou niet altijd te gek qua kleding en schoenen? Dan zijn minimalistische sneakers voor heren een perfecte aanvulling op je garderobe. Denk aan simpele maar toch stijlvolle witte herensneakers. Daarmee sla je nooit de plank mis. Dankzij de rustige uitstraling kun je er allerlei combinaties mee maken.

Dad sneakers met grove zolen

Of je ze nou dad sneakers, chunky of bulky sneakers noemt; dat dit een grote trend is de laatste jaren is een ding dat zeker is. Deze herensneakers met grove zolen hebben een robuuste, opvallende uitstraling en geven een unieke twist aan je outfit. Misschien moet je er even aan wennen, maar wij kunnen je garanderen dat dad sneakers voor heren heerlijk lopen én heel fashionable staan!

Back tot the 80’s met retro sneakers

Je ziet steeds vaker dat trends uit het verleden weer terugkeren. Denk aan broeken met wijde pijpen en gilets. Zo ook als het gaat om herensneakers. We zien dit jaar heel veel retro sneakers die geïnspireerd zijn op de mode uit de jaren 80 en 90. Vaak gemaakt van suède of mesh en met zachte of juist opvallende kleuren.

Hoge sneakers

Hoge herensneakers zijn helemaal on-trend. Ze worden ook wel high top sneakers genoemd en hebben, naast dat ze een lust voor het oog zijn, ook verschillende voordelen. Zo geven ze extra ondersteuning aan je enkels zodat je er comfortabel op loopt. Daarnaast kun je ze prima doordragen in het najaar zonder last te krijgen van koude enkels, wat bij lage herensneakers nog wel eens het geval is.

Maak een statement met colorblock sneakers

Draag jij graag kleur? En dan met name vrolijke, opvallende kleuren? Dan ga je de colorblock herensneaker trend helemaal fantastisch vinden! Bij colorblock ligt de nadruk op contrasterende kleuren. Zo geef je in een handomdraai een opvallende twist aan je outfit.

Populaire merken herensneakers

Wist je dat je bij Scapino ook heel veel A-merken kunt shoppen? En met precies deze merken zit je altijd goed als het om heren sneakers gaat. Denk aan New Balance herensneakers, tijdloze Puma herensneakers of klassieke Tommy Hilfiger herensneakers.

De beste heren sneakers online kopen

Heb jij wat inspiratie op kunnen doen voor een paar nieuwe herensneakers? Bekijk alle herensneakers online of kom langs in een van onze winkels.