Kies een categorie
Home Blog Comfortabele sandalen van Hush Puppies

Comfortabele sandalen van Hush Puppies

Dé perfecte zomerschoenen voor het hele gezin

 

Hush Puppies: de perfecte zomerschoenen

De zomer is staat voor de deur! De winterjassen kunnen tijdelijk op zolder en hopelijk hoef je de regenlaarzen de komende tijd ook niet uit de kast te halen. Heb jij je zomergarderobe al gecheckt? Hangt de zomerkleding al klaar maar mis je nog een paar comfortabele, zomerse stappers? Kies dan voor slippers of sandalen van Hush Puppies! Verkrijgbaar in veel verschillende modellen, printjes én voor het hele gezin. In dit blog lees je waarom slippers en sandalen van Hush Puppies een goede keuze zijn voor jou!

Wist je dat Hush Puppies een heel groot merk is dat wereldwijd bekend is? De schoenen staan bekend om het hoge comfortgehalte en de trendy designs. Het comfort van de slippers en sandalen is te danken aan de zool. Deze is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen;

 

Hush Puppies dames

 

Comfortabel en trendy: de perfecte sandalen voor elke vrouw

Het voetbed van leer voelt zacht aan en door het gebruik van natuurlijk kurk uit Spanje zijn de slippers en sandalen ademend. Zeg maar dag tegen zweetvoeten! Tussen het voetbed en de kurkzool zit memory foam voor extra comfort. Hierdoor voelt de eerste stap op een warme zomerdag net zo goed als de laatste! Tot slot hebben de slippers en sandalen een flexibele zool van rubber voor een goede voetafwikkeling. Het maakt niet uit of jij team casual slippers of team classy sleehak bent; in de collectie van Hush Puppies is er voor iedereen een perfect paar!

 

Hush Puppies kids

 

De beste sandalen voor kinderen

De slippers en sandalen van Hush Puppies zijn al jarenlang nummer 1 onder de kinderschoenen. Ze zijn niet alleen heel comfortabel maar ook hip én geschikt voor elke voet: klein, groot of in de groei. Het leren voetbed voelt zacht aan en samen met het natuurlijk natuurkurk kunnen de voetjes ademen. Wel zo fijn tijdens de warme dagen. Door de klittenbandsluiting kan je kindje de sandalen makkelijk zelf aan- en uittrekken en sluiten ze perfect aan. Ideaal! Daarnaast hebben alle sandalen een bandje om de hiel zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen rennen, klimmen en spelen. De slippers en sandalen van Hush Puppies zijn er in eindeloos veel kleuren en ook trendy printjes mogen natuurlijk niet in de collectie ontbreken. Camouflage voor de stoere jongens en een trendy dierenprintje voor de meiden

 

Hush Puppies heren

 

Hippe herenslippers- en sandalen

‘’Kleren maken de man’’, luidt het welbekende spreekwoord. Aangezien we die in de zomer toch niet in grote hoeveelheid dragen (pff, warm) draaien we het even om. Schoenen maken de man! En dat is nou net wat je met de slippers en sandalen van Hush Puppies kan. Ze passen bijna bij elke outfit en zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Wellicht iets minder keuze qua kleuren ten opzichte van de dames- en kindercollectie, maar doen daardoor niet onder aan design én misschien wel het belangrijkste: comfort. Welk paar is jouw favoriet?