Kies een categorie
Home Blog Wat is een softshell jas?

Wat is een softshell jas?

De softshell jas is je beste vriend!

Misschien heb je de term nog niet zo vaak gehoord: softshell jassen. Dit is niet zo raar. Deze jassen worden steeds populairder. Ideaal om in je kledingkast te hebben hangen. Je kunt ze dragen bij veel verschillende activiteiten en weersomstandigheden. Ook zien ze er nog eens leuk uit en zijn ze makkelijk te combineren met je outfit. Bij Scapino kan je terecht voor verschillende softshell jassen. Toe aan een nieuwe jas, maar weet je niet goed wat voor jas je moet kopen? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over deze trendy en praktische jas.  

Goede kwaliteit softshell jassen

Al eens gehoord van Mountain Peak? Mountain Peak is hét outdoor merk van Scapino. Dit merk heeft softshell jassen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wie wil dat nou niet? Een kwalitatief goede jas. Ook nog voor een leuk prijsje. De softshell jassen hebben een vaste capuchon met aantrekkoordjes. Trek de capuchon lekker over je hoofd heen en blijf lekker warm en droog. Ben je niet zo van het meenemen van een tas? Geen probleem! De Mountain Peak softshell jassen hebben zakken met ritsen. Ideaal voor een pakje tissues of je portemonnee.

Softshell jassen voor verschillende activiteiten

Of je nou de latten onder gaat binden, een balletje gaat slaan, een rondje gaat fietsen of een wandeling door het bos gaat maken. Je softshell jas is je grootste vriend. Door het flexibele materiaal kan je lekker vrij bewegen. Een onverwachtse windhoos of regenbui? Geen probleem! De Softshell jassen van Mountain Peak zijn winddicht en houden je lekker droog. Helemaal bezweet aankomen op je bestemming is verleden tijd! Door de ademende stof van de softshell jassen kan je lichaamswarmte naar buiten door de stof ontsnappen. Heerlijk toch?   

Ga eropuit met het gezin in bijpassende softshell jassen

Waar wacht je nog op? Trek die softshell jassen aan en stappen maar. Maak de verste wandelingen of wordt de beste golfster. Met het hele gezin rondlopen in een softshell jas? Dat kan! Er zijn ook softshell jassen voor de kleine avonturiers onder ons.