Kies een categorie
Home Blog Wat zijn Skechers Arch Fit schoenen?

Wat zijn Skechers Arch Fit schoenen?

Wat is Arch Fit en waarom zijn deze schoenen zo goed? Je leest het in onze blog!

 

Je hebt ongetwijfeld wel eens van het merk Skechers gehoord. Het is een gerenommeerd en wereldwijd bekend schoenenmerk waarbij comfort en trends belangrijke uitgangspunten zijn. Met de introductie van de Skechers Arch Fit® lijn gaan ze nog een stapje verder. Een innovatieve collectie waarbij comfort, pasvorm en ultieme ondersteuning van de voetboog centraal staan.

Wat is Arch Fit®?

Heb jij snel last van pijnlijke voeten? Skechers Arch Fit® schoenen bieden podotherapeutisch gecertificeerde ondersteuning van de voetboog zodat jij comfortabel de dag door komt. Schoenen met Arch Fit® technologie beschikken over verschillende eigenschappen waardoor ze dé comfortoplossing voor gevoelige voeten zijn.

  • Podologisch gecertificeerde steunzool
  • Ondersteuning en demping
  • Demping
  • Lichtgewicht
  • Wasbaar in de wasmachine

Podologisch gecertificeerde steunzool

Alle Skechers Arch Fit® schoenen beschikken over een gepatenteerde inlegzool. Deze zool zorgt voor een anatomische vorming van de voetboog en geeft ondersteuning en demping. Dit draagt bij aan het verminderen van vermoeide voeten, zorgt voor een goede uitlijning van de voeten en verbetert de stabiliteit.

De inlegzool is ontworpen door podologen én ontwikkeld met behulp van meer dan 20 jaar aan data en zo’n 120.000 voetscans. De ondersteunende inlegzolen van alle Skechers Arch Fit® modellen zijn uitneembaar.

Ondersteuning en demping

Naast de uitneembare inlegzool draagt ook de gedempte tussenzool bij aan een comfortabele voetondersteuning én demping. Het dempingssysteem zorgt voor een optimale begeleiding van de voet. Dit in combinatie met de ondersteuning zorgen ervoor dat je de hele dag comfortabel loopt, en dat het comfort voor langere tijd gegarandeerd blijft.

Lichtgewicht

De schoenen uit de Arch Fit® collectie zijn lichtgewicht. Hierdoor lopen ze erg fijn, en dankzij het zachte materiaal zijn ze lekker luchtdoorlatend. Dit zorgt er voor dat je voeten goed kunnen ademen.

Wasbaar in de wasmachine

Alle Skechers Arch Fit modellen kun je wassen in de wasmachine. Ideaal! Haal wel altijd de binnenzool uit de schoenen en was ze op een handwas programma. Laat je schoenen vervolgens aan de lucht drogen.

Kortom: Skechers Arch Fit® zijn comfortabele, podotherapeutisch gecertificeerde schoenen die de voetboog optimaal ondersteuning en geschikt zijn voor mensen die snel last hebben van pijnlijk voeten. Bekijk alle modellen online. Bij Scapino shop je dames Skechers, heren Skechers en Skechers voor kinderen.