Kies een categorie
Home Blog Welke inlegzolen kiezen?

Welke inlegzolen kiezen?

De beste zooltjes voor jouw schoenen

Welke inlegzolen kiezen

Je voeten zijn je beste vrienden. Ze brengen je tenslotte overal naartoe. Daarom mag je ze wel wat extra liefde geven door inlegzolen in je schoenen te dragen. In onze collectie vind je een ruime keuze inlegzolen. Allemaal met een andere functies zoals comfort, steun, schokdemping of om een betere houding aan te nemen.

Het verschilt per persoon welke inlegzooltjes het beste bij je passen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet en vertellen waar je op moet letten bij het kopen van de juiste zooltjes.

 

 

Memory Foam inlegzolen

Voor sensationeel comfort

Wil jij je voeten wat extra comfort geven? Bijvoorbeeld tijdens een lange wandeling of een werkdag waarbij je veel moet staan of lopen? Kies dan voor memory foam inlegzolen. Deze superzachte, lichtgewicht inlegzooltjes bieden sensationeel comfort, perfecte demping en zijn extreem flexibel. Daarnaast bieden inlegzolen met memory foam ontspanning voor de belaste voeten.

 

Leren steun inlegzolen

Voor extra steun en vochtabsorptie

Kunnen jouw voeten wel wat extra steun gebruiken? Kies dan voor de supporting inlegzolen van leer. Deze ontspannen de belaste voeten en bieden veel steun. De leren inlegzolen werken schokdempend voor de gewrichten en nemen daarnaast optimaal vocht op zodat je geen last hebt van zweetvoeten.

Badstofen inlegzolen

Voor droge en geurvrije voeten

Heb je snel last van zweetvoeten of nare geurtjes? Wil je hier vanaf en tegelijkertijd wat extra comfort voor je voeten? Kies dan voor de inlegzolen van badstof. De katoenen zooltjes hebben een bovenlaag van badstof en een onderlaag van latex voor een aangenaam gevoel. De zooltjes zorgen ervoor dat je droge en geurvrije voeten houdt. De zooltjes zijn wasbaar zodat je ze kunt hergebruiken.

 

Sport gel inlegzolen

Voor comfort en optimale sportprestaties

Wil jij je sportprestaties naar een hoger level tillen? Dan zijn de sport gel inlegzolen echt wat voor jou! De zooltjes met gel zijn geschikt voor alle soorten (sport)schoenen. De zooltjes bieden comfort, verbeteren de sportprestaties  en zorgen ervoor dat je minder snel last van vermoeide voeten krijgt of blessures oploopt.

 

Cooling Merino inlegzolen

Voor comfortabele voeten, het hele jaar door

De Cooling Merino inlegzooltjes zijn geschikt voor iedereen! De ultradunne, zachte merino-zool is geschikt voor alle seizoenen. De zool reguleert de temperatuur ongeacht het weertype: ze werken isolerend bij kou en hebben een verkoelende werking in de zomer. De wollen inlegzooltjes passen in elke schoen, zijn zacht en glijden niet.

Hielkussen

Tegen gewrichtspijn

Heb je snel last van je gewrichten na een lange dag staan of lopen? Kies dan voor een hielkussen. De zelfklevende hielkussens werken schokdempend voor de gewrichten, wervelkolom en ruggengraat. Hierdoor kun je de hele dag zorgeloos en comfortabel lopen. De hielkussens zijn wasbaar en herbruikbaar.

 

Halve gel inlegzolen

Tegen slippen en pijnlijke voeten

Slip jij in je schoenen of heb je snel zere voeten? Ontlast je hielen met deze halve inlegzooltjes van gel. De zolen voorkomt uitslippen van de voet uit de schoen, wrijving en pijnlijke drukpunten. De zooltjes zijn zacht voor de hiel, hebben een handige plakstrip en zijn afwasbaar zodat je ze kunt hergebruiken.