Kies een categorie

Tennisschoenen heren

Ben jij een fanatieke tennisser? En ben je op zoek naar betaalbare heren tennisschoenen? Dan ben je bij Scapino op het juiste adres. In onze collectie vind je verschillende tennisschoenen van Asics.

Vind de juiste tennisschoen

Tennis is een mooie sport, maar wel één die veel vraagt van jouw hele lijf en met name van jouw voeten. Om deze sport te beoefenen moet je in goede conditie zijn en de juiste schoenen hebben! Wist je bijvoorbeeld dat een tennisschoen niet te stug, maar ook zeker niet te soepel mag zijn? Dit kan blessures opleveren. Daarbij moet een goede tennisschoen een stevige profielzool hebben, bestendig zijn tegen schokken en stabiliteit en ondersteuning bieden tijdens zijwaartse bewegingen op het veld. Onze tennisschoenen voldoen aan deze eisen en zijn daarom uiterst geschikt om erin te tennissen! Bekijk onze collectie heren tennisschoenen en scoor voordelig een paar bij Scapino!

Padel: het liefdeskindje van tennis en squash

Heb jij al eens een potje padel gespeelt? Als je van tennis en squash houdt dan is padel misschien ook wel iets voor jou. Het is een van de snelst groeiende sporten ter wereld en ook in Nederland wordt het steeds populairder. Ook padel speel je met een racket en een bal op een baan die gescheiden wordt door een net. En ook om padel te spelen heb je de juiste padelschoenen voor heren nodig. Wil je meer weten over deze prachtige sport? Lees er dan alles over in onze blog: wat is padel?

Tennisschoenen online shoppen bij Scapino

Shop jouw nieuwe tennisschoenen bij Scapino online. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week waar en wanneer jij dit wilt. Dit doe je simpelweg door de schoenen of het artikel dat jij wilt aanschaffen te selecteren en deze in de winkelmand te plaatsen. Vervolgens kies jij waar jij jouw pakket bezorgd wilt hebben. Laat je het thuis bezorgen? Dan betaal je daar verzendkosten over. Wanneer jij jouw pakket in één van onze winkels laat bezorgen, is verzending gratis. Met ruim 170 filialen door heel Nederland heen is er vast een Scapino winkel bij jou in de buurt en kan jij ophalen wanneer het jou schikt.