Kies een categorie
Biker boots voor kids
Biker boots voor kids

Biker boots kind

Stoer stapt je kind over het schoolplein met zijn nieuwe biker boots. Bij Scapino vind je allerlei superleuke biker boots voor meisjes en jongens. Zwarte, bruine en zelfs modellen met leuke printjes. Lekker opvallend, altijd stoer en een echte aanrader voor je kind. De stevige kinderschoenen kunnen wel tegen een stootje. Je kan dus gerust kinder biker boots kopen voor je kleine wildebras.

De leukste biker boots voor meisjes

Ontdek de hele collectie biker boots voor meisjes. Je kijkt je ogen uit, want ze zijn allemáál prachtig. De meeste boots zijn zwart. Dat staat nou eenmaal hartstikke stoer. En ze zijn versierd met gespen, ritsen en soms met printjes. Biker boots zijn lekker hoog, dus krijgt je kleine meisje het in de winter niet koud. Da’s mooi meegenomen!

Ook jongens stappen trots rond op biker boots

Biker boots voor jongens? Ja, dat kan ook! Bij zulke stoere schoenen vervaagt  de grens tussen jongens en meisjes een beetje. De biker boots zijn namelijk hartstikke leuk voor iedereen. We hebben de leren laarzen in het zwart en in het bruin. Lekker basic en superstoer. De kids op het schoolplein zijn allemaal jaloers op zulke gave schoenen.

Stoere kinderschoenen voor eigenwijze kids

Bij Scapino vind je een grote collectie stoere kinderschoenen. Heb jij eigenwijze kinderen die er graag cool bijlopen? Dan zijn onze biker boots natuurlijk altijd een aanrader. Maar we hebben ook vette kindersneakers, stevige veterschoenen en trendy meisjes enkellaarsjes. Er zit dus altijd wat tussen voor jouw avontuurlijke kind.

Goed passen zonder dat je gelijk moet betalen

Kinderschoenen moet je altijd goed passen. Anders groeit je kind in no time uit zijn biker boots of krijgt hij zere voeten. Bij Scapino kan je kiezen voor Riverty. Dat betekent dat je niet gelijk hoeft te betalen. Je betaalt pas na 14 dagen. Zo heb je alle tijd om de schoenen eventueel te ruilen of retourneren.