Kies een categorie

Betaalmethoden

Je hebt de keuze uit de volgende betaalmethoden:

1. iDEAL: online betalen via internetbankieren*

Een handige en veilige betaalmethode. Als je voor iDEAL gekozen hebt, dan kom je in de betaalomgeving van de door jou gekozen bank. De vervolgstappen en benodigdheden (bijvoorbeeld wel of geen cardreader) verschillen per bank. Heb je alle stappen doorlopen, dan wordt het bedrag meteen van je rekening afgeschreven.

2. Achteraf betalen, binnen 14 dagen via Riverty*

Het is een digitale vorm van de welbekende acceptgiro en je hebt 14 dagen de tijd om te betalen.. Als je hiervoor kiest, vraagt Riverty jou om aanvullende informatie in een nieuw scherm. 

3. PayPal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Houd er rekening mee dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van PayPal en daarmee de PayPal-processen accepteert.

4. Creditcard: een betaalmethode op rekening

Op Scapino.nl kun je ook betalen met Visa en MasterCard. Voor deze betaalmethode geldt geen minimale besteding. De maximale besteding is €500,-. In stap 4 van het bestelproces word je doorgestuurd naar een pagina van Ogone, de organisatie die het betaalverkeer verzorgt voor vele webwinkels. In dit scherm vul je de gevraagde creditcardgegevens in. Om een veilige transactie te garanderen vraagt de creditcardmaatschappij in een volgende stap om aanvullende gegevens. Visa noemt dit Verified by Visa en bij MasterCard heet het MasterCard SecureCode.

5. Bancontact**

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België. Een betaling via Bancontact is niet alleen eenvoudig, het is ook zo geregeld. Met het kaartnummer en de vervaldatum, die op de betaalkaart staan, is betalen zo gebeurd en gemakkelijk via de eigen bankomgeving. 


* iDEAL en Riverty zijn alleen geschikt voor klanten uit Nederland.
** Bancontact is alleen geschikt voor klanten uit België.