Kies een categorie

Je bestelling betalen

Je hebt bij ons de keuze uit de volgende betaalmethodes:

  • Achteraf betalen via Riverty (voorheen Afterpay)
  • Internetbankieren via iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard
  • Bancontact / Mister Cash

Riverty (€1,95, voorheen AfterPay)

Liever eerst je bestelling rustig thuis of in de winkel passen? Dat kan met Riverty! Maak gebruik van deze achterafbetaling en je hebt na ontvangst van je bestelling nog 14 dagen de tijd om te betalen. Het is een digitale vorm van de welbekende acceptgiro. Zo betaal je alleen voor de artikelen die je houdt. De transactiekosten bedragen €1,95 per bestelling.

Bekijk de meestgestelde vragen over Riverty 

iDEAL (gratis)

Een handige en veilige betaalmethode voor iedereen die internetbankieren heeft van ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Revolut of de Triodos Bank. Als je voor iDEAL gekozen hebt, dan kom je bij het plaatsen van je bestelling direct in de betaalomgeving van de door jou gekozen bank. Heb je alle stappen doorlopen, dan wordt het bedrag meteen van je rekening afgeschreven. Hartstikke makkelijk!

PayPal (€ 0,90)

Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Houd er rekening mee dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van PayPal en daarmee de PayPal-processen accepteert.

Mastercard & Visa (gratis)

Kies je ervoor om je bestelling af te rekenen met een Mastercard of Visa-creditcard dan word je bij het plaatsen van je bestelling doorgestuurd naar ons veilige betalingsplatform. Voor deze betaalmethode geldt een minimale besteding van € 30,- en een maximale besteding van €500,-. We vragen je hier de volgende gegevens in te vullen:

  • Naam kaarthouder
  • Creditcardnummer
  • Vervaldatum creditcard (maand/jaartal)
  • Verificatiecode

Zodra je de gegevens hebt ingevuld, klik je op 'Ja, ik bevestig mijn betaling' en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven.

Bancontact (België, gratis)

Bancontact is een bankbetaalmethode uit België. Deze methode is geschikt voor iedereen met een Belgische bankrekening aangesloten bij Bancontact. Betalen met je Bancontact-kaart, kaartnummer en vervaldatum is zo gebeurd en bovendien doe je dit gemakkelijk via je eigen bankomgeving.