Kies een categorie

 

Black Friday

Black Friday is dé dag waar koopjesjagers van smullen. Eigenlijk is iedereen er wel gek op! Want wie houdt er nou niet van torenhoge kortingen? Natuurlijk doet Scapino ook mee met de trend die een aantal jaar geleden is overgewaaid uit Amerika. Twijfelde je over dat ene paar leuke schoenen of heb je nog een cadeautje nodig? Dan trekken de deals van Black Friday je over de streep. Zonde om die mooie schoenen te laten liggen voor zo'n spotprijs!   

Black Friday deals

Ben jij nu al nieuwsgierig met wat voor deals wij dit jaar komen? Houd deze pagina dan in de gaten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de Black Friday deals? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Wanneer is Black Friday 2023?

Op vrijdag 24 november 2023 is het weer Black Friday. Ideaal dus voor je aankopen voor de feestmaand. Zo koop je lekker voordelig leuke cadeautjes voor pakjesavond. Ook voor leuke kerstcadeaus kan je goed scoren tijdens Black Friday. Of wat dacht je van een super toffe kerstoutfit?

Blijf op de hoogte van onze deals!

Wist je dat Scapino altijd voordelig is? Niet alleen op Black Friday dus. We houden je graag op de hoogte van onze acties. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we laten je als eerste weten welke gave Black Friday deals we in 2023 hebben.