Kies een categorie
Home Blog Hoe draag je hoge sneakers voor heren?

Hoe draag je hoge sneakers voor heren?

Verschillende manieren om je hoge heren sneakers te dragen!

 

Zijn herensneakers jouw favoriete schoenen, en draag je ze het liefst het hele jaar door? Dan zijn een paar hoge sneakers heren een perfecte aanwinst voor je garderobe! Naast dat ze comfortabel zijn, geven ze je voeten ook nog een extra steun en warmte dankzij de hoogte. Zo blijven je voeten het hele jaar door beschermd en loop je er stijlvol bij!

Ben jij benieuwd hoe je je hoge heren sneakers het beste kunt combineren? Wij geven je een paar tips! Van casual, stoer tot sportief zodat er altijd een look tussen zit die bij jou past en jij altijd weet hoe je je hoge heren sneakers moet dragen. Lees snel verder!

 

Sportief en urban

Door te kiezen voor Nike hoge sneakers heren of hoge heren sneakers van Puma heb je meteen een sportieve look te pakken! De modellen van deze merken zijn vaak geïnspireerd op basketbalschoenen en hebben neutrale kleuren met soms een opvallend accent.

Je kunt je outfit een vleugje urban geven door ook je kleding in dezelfde stijl te houden. Kies voor een comfortabele hoodie, slimfit joggingbroek of ga voor een stoere cargo broek voor heren met een basic T-shirt. Sportief combineren met casual? Dat kan natuurlijk ook! Draag je hoge sneakers dan onder een jeans met een leuke sweater of hoodie.

Twijfel je over de kleur? Met een paar hoge witte sneakers voor heren zit je altijd goed en kun je eindeloos combineren!

Casual en stoer

Draag jij je hoge herensneakers liever wat meer casual of juist stoer? Dat kan natuurlijk ook! Kies dan voor een donkere kleur zoals blauwe hoge herensneakers of groene hoge heren sneakers. Met een kleurtint zoals cognac geef je meteen een stoere twist aan je outfit. Combineer met een mooie donkere jeans en een overhemd, of ga voor een casual sweater.

Uiteraard kun je je hoge heren sneakers ook prima dragen in de zomer! Met een mooi T-shirt of polo zit je altijd goed.