Kies een categorie
Home Blog Ontdek de Skechers slip-ins

Ontdek de Skechers slip-ins

Nooit meer bukken of je schoenen aanraken!

 

Wat zijn Skechers hand free Slip-ins ®?

Skechers schoenen zijn al jarenlang razend populair en staan bekend om het hoge comfort gehalte. Maak nu kennis met Skechers Slip-ins lijn! Ze zijn speciaal ontworpen om je schoenen niet meer aan te hoeven raken wanneer je ze aantrekt. Je stapt er gewoon in en loopt weg. Nooit meer bukken en geen gedoe!

Waarom moet jij de Skechers Slip-ins hebben?

Wil jij graag trendy, comfortabele en sportieve schoenen die je zo aan kunt trekken, zonder ingewikkelde veters of gebruik te moeten maken van een schoenlepel? Dan zijn de Skechers Slip-ins écht wat voor jou.

Naast dat je er zo in stapt dankzij het Stretch Fit materiaal, zijn de comfortabele schoenen ontworpen met het exclusieve Skechers Heel Pillow™ dat je voet stevig en veilig op zijn plaats houdt tijdens het lopen.

Daarnaast hebben de Skechers Slip-ins modellen Air-Cooled Memory Foam waardoor schokken goed opgevangen worden tijdens het lopen. Ook zijn ze geschikt om te wassen in de wasmachine én zijn ze gemaakt van 100% veganistisch materiaal. 

Als jij dus van eenvoud houdt, veel loopt op dagelijkse basis en geen tijd wilt verliezen aan het aan- en uittrekken van je schoenen zijn deze trendy sneakers van Skechers perfect voor jou. JUST SLIP IN™ naar puur comfort en gemak!

Skechers hand free Slip-ins ® voor heren en dames

In onze collectie vind je Skechers Slip-ins voor heren en dames. En verschillende kleuren en uitvoeringen zodat er altijd een paar tussen zit die aan jou wensen voldoet.

Skechers Slip-Ins voor dames
Skechers Slip-Ins voor heren

Naast de Slip-ins hebben wij nog veel meer Skechers schoenen in ons assortiment. De keuze is reuze! Bekijk alle Skechers schoenen online.