Kies een categorie
(34 artikelen)

Handschoenen

Ben jij een echte koukleum? Dan kan een setje handschoenen zeker niet ontbreken in jouw kledingkast. Voor de kids ook ideaal als er sneeuw ligt. Ga je binnenkort op wintersport? Dan houd je je handen lekker warm en droog door een paar lekkere warme handschoenen. Bekijk de handschoenen en wie weet trek je morgen al wel je nieuwe handschoenen aan je handen. 

Lekkere warme handen in handschoenen van Scapino

Alhoewel de sneeuw zich steeds minder vaak laat zien in Nederland, kunnen er toch nog best wat koude dagen tussen zitten. Een paar handschoenen wil je dan niet missen. Geen koude handen meer tijdens een fietstocht of wandeling. Ga voor modieuze handschoenen met een leuk printje of gewoon een standaard kleur. Gebreide handschoenen zijn ideaal voor een zonnige koude dag. Regent of sneeuwt het? Ga dan voor niet-gebreide handschoenen. Deze houden je handen ook nog droog.  

Skihandschoenen voor wanneer je de latten tevoorschijn haalt

Ga je de sneeuw opzoeken? Een stel goede skihandschoenen kan dan zeker niet ontbreken. Zijn jouw skihandschoenen versleten en aan vervanging toe? Koop dan een paar nieuwe handschoenen. Koude en natte handen zijn verleden tijd. Heerlijk toch? Lekkere warme en droge handen zijn wel zo fijn. Als je handen en voeten maar warm zijn. Dan blijf je vaak wel warm.

Handschoenen speciaal voor het boarden

Ben jij een echte snowboard liefhebber? Koop dan speciale snowboardhandschoenen. Snowboardhandschoenen hebben in tegenstelling tot skihandsschoenen een langer manchet. Als je aan het snowboarden bent, kom je vaak meer in contact met de sneeuw dan wanneer je skiet. De snowboardhandschoenen houden je handen warm, maar beschermen ook tegen schaafwonden en kneuzingen.

Goede service, dat wil toch iedereen?

Scapino verkoopt producten met een goede prijskwaliteitsverhouding. We staan garant voor 100% service. Ben je niet tevreden met de handschoenen; is de kleur net wat anders dan dat je in je hoofd had of is de maat net te klein of te groot? Geen probleem. Je kan je handschoenen binnen 30 dagen gratis ruilen in een van onze Scapino-winkels.