Kies een categorie
Regenkleding
Regenkleding
(30 artikelen)

Regenkleding

Regenkleding: je kan er niet zonder mee. Met het Nederlandse weer weet je het nooit. Schijnt de zon het ene moment nog volop? Dan hoef je er niet raar van te kijken als het een minuut later plenst. Regenkleding is dan altijd handig om te hebben. Ga je dagelijks op de fiets naar school of je werk? Dan ken je het wel; net voor je wilt vertrekken, begint het te regenen. Nat op je werk of op school aankomen is geen optie. Dan zit je voor de rest van de dag in koude en natte kleding. Regenkleding is dus een must-have. Bij Scapino scoor je dames regekleding, heren regenkleding en kinder regenkleding.

Regenjassen voor het Nederlandse weer

Mocht je nou geen regendichte jas hebben. Dan is een regenjas toch echt wel een must. Bij Scapino kan je terecht voor regenjassen voor dames, heren en de kids. De regenjassen hebben vaak reflecterende stroken zodat je goed opvalt.

Regenbroeken voor het hele gezin

Vaak wordt er gedacht: van deze miezer word ik niet nat. Niets is minder waar. Na een fietstocht of wandeling word je al behoorlijk nat van maar een klein beetje miezer. Dat kan hard gaan. Niemand wil een met een natte broek thuis, op school of op het werk aankomen. Zit je de hele dag in die natte en koude broek. Geen pretje. Heb dan ook altijd een regenbroek bij je!

Het regent service bij Scapino

Bij Scapino vinden we service erg belangrijk. Zo kan je bijvoorbeeld je rekening achteraf betalen. Ben je toch niet helemaal tevreden met je regenkleding? Is de kleur toch niet helemaal naar wens of heb je toch een kleinere maat nodig? Niet getreurd; je kan je regenkleding kosteloos retourneren of ruilen in een van de Scapino-winkels. Vind jij het ook altijd zo vervelend om op je pakketje te moeten wachten? Laat je regenkleding dan gratis bezorgen in een Scapino-winkel bij jou in de buurt.