Kies een categorie

Werkschoenen dames

Urenlang op je voeten staan tijdens een shift en lange afstanden afleggen is geen probleem meer met de werkschoenen voor dames van Scapino. Comfortabele lichtgewicht schoenen of juist veiligheidsschoenen met stalen neus. Shop je nieuwe werkschoenen direct online of ga naar de winkel.

Werkschoenen voor de zorg, horeca en schoonmaak

Je wil werkschoenen waar je lang op kan staan zonder dat je zere voeten krijgt. Die vind je bij Scapino. Onze schoenen zijn geschikt voor allerlei beroepen. Denk bijvoorbeeld aan de zorg, horeca en schoonmaak. Maar ook voor andere beroepen zijn ze goed te gebruiken. Je loopt je hele shift op wolken, dat is fijn!

Dames veiligheidsschoenen met stalen neus en antislip

Bescherm je voeten goed met veiligheidsschoenen met een stalen neus. Nu kan je er gerust iets zwaars op laten vallen (niet dat we dat aanraden). Ook belangrijk: de schoenen hebben een stevige zool met antislip. Zo glij je niet zomaar uit als de vloer nat of glad is.

Lichtgewicht werkschoenen die waterdicht zijn

Je dames werkschoenen moeten tegen een stootje kunnen. En als je vaak water gebruikt tijdens je werk, dan is het wel handig dat ze waterdicht zijn. Je wil natuurlijk niet de hele dag rondlopen met natte voeten. Bij Scapino vind je deze praktische werkschoenen in lichtgewicht varianten. Zo hoef je niet de hele dag op zware schoenen te lopen. Je werk is al zwaar genoeg zonder extra belemmeringen!

Safety Jogger & Skechers voor harde werkers

Voor harde werkers kopen we de beste merken in. Safety Jogger staat bekend om zijn stevige werkschoenen met stalen neuzen. Zo zijn jouw voeten altijd goed beschermd, wat voor werk je ook doet. Skechers staat voor schoenen met het ultieme comfort. Bij de werkschoenen voor dames gaat daar dan ook veel aandacht naar uit. Zo loop je de hele dag prettig.

Ook schoenen voor je vrije tijd

Je favoriete werkschoenen gevonden? Kijk ook eens naar onze andere damesschoenen. Zo ben je gelijk klaar voor die vakantie, dat feestje en een dagje shoppen. Shop bij Scapino je nieuwe sneakers, pumps, enkellaarsjes en sportschoenen.

Werkschoenen voor dames goed passen voorkomt teleurstellingen

Wij raden altijd aan om werkschoenen goed te passen voordat je ze koopt. Daarom kan je bij ons achteraf betalen met Riverty. Passen de schoenen goed? Dan betaal je de bestelling na 14 dagen. Passen ze niet? Dan ga je ermee terug naar de winkel en retourneer je ze. Je hoeft ze dan niet eerst te betalen. Supermakkelijk.