Kies een categorie
Home

Eve & Adam herenschoenen

De muilen van Eve & Adam zijn uitermate geschikt voor iedere tuinbezitter. Of de naam gekozen is vanwege de Bijbelse verwijzing naar de Tuin van Eden, weten we niet, maar het blijft een feit dat een paar muilen in de schoenenkast geen overdadige luxe is. Of je nu een groentetuin, dakterras of achtertuin hebt, met een paar muilen loop je gemakkelijk in en uit.
 

Eve & Adam muilen zijn zeer veelzijdig

Een moestuin is een hoop werk. Wroeten in de aarde, omspitten, het zaaien op de juiste momenten en de timing van het oogsten. Als je van tuinieren houdt, is er niets leukers dan de tomaten en de kroppen sla in eigen tuin te zien groeien. De smaak is krachtiger, het is onbespoten en je hebt iedere stap in het groeiproces van dichtbij meegemaakt. Ook zonder groenten vergt tuinieren veel tijd en inspanning. Het planten en snoeien kent zijn eigen ritme en ieder seizoen zijn eigen bloeiperiode. Voor iedereen met groene vingers is dit gegeven een walhalla. En ook zonder aanleg kun je dit met tijd, liefde en aandacht leren. Tuinieren heeft een hoop voordelen. Het grootste nadeel is het in- en uitlopen waardoor de vloer vaak viezer wordt dan je zou willen. Een paar muilen buiten de deur lost dat probleem meteen op.
 

Eve & Adam bestel je natuurlijk bij Scapino

Ook als je geen tuin bezit, zijn er genoeg redenen te bedenken om een paar Eve & Adam muilen aan te schaffen. Ze zijn ontzettend comfortabel en een genot aan je voeten. Ze zijn ook goed voor je voeten. Na de hele dag in schoenen gezeten te hebben, verdienen je voeten ook rust. De pasvorm van de Eve & Adam biedt dat. En wat goed is voor je voeten, is goed voor jou. Dus kijk bij Scapino naar een paar handige en comfortabele Eve & Adam’s.