Kies een categorie

Diabetes schoenen voor heren

Diabetes komt veel voor in Nederland. Veel mensen met diabetes krijgen te maken met problemen aan de voeten. Niemand wil natuurlijk last van de voeten hebben. Heel vermoeiend! Kijk daarom eens naar je schoenen. Goede schoenen zijn heel erg belangrijk. En al helemaal voor personen met diabetes. Er zijn speciale diabetesschoenen verkrijgbaar. Bij Scapino kan je terecht voor goede en betaalbare diabetesschoenen. Neem eens een kijkje!

Pediforma schoenen

Bij Scapino kan je terecht voor verschillende Pediforma schoenen. Dit zijn diabetesschoenen die er ook nog eens leuk uitzien! Schoenen spelen een belangrijke rol bij de gezondheid. De juiste schoen is belangrijk voor een goede houding en dus om rugklachten en vermoeidheid te voorkomen. Dit geldt voor iedereen. Maar al helemaal voor personen met diabetes met de al zo kwetsbare voeten.     

Kenmerken van diabetes schoenen

De diabetesschoenen van Pediforma hebben kenmerken waardoor het dragen van de schoen comfortabeler wordt voor iemand met diabetes. Zo zijn de diabetesschoenen gemaakt van leer en voorzien van een klittenbandsluiting. Ook is het voetbed uitneembaar. De diabetesschoenen zijn naadloos afgewerkt zodat de schoen niet kan gaan knellen. Het draagcomfort van de schoen is uitstekend en de schoen heeft een goed pasvorm. Andere kenmerken van de diabetesschoen zijn dat de drukverdeling onder de voetzool gelijkmatig is, er ruimte voor de tenen is en je je steunzolen erin kan dragen.  

Zoek je een paar diabetes schoenen? Kom naar Scapino!

Voor een goed paar diabetesschoenen ga je naar Scapino. We snappen als geen ander dat de schoenen goed moeten zitten. Kom daarom gerust eens langs in een van onze winkels. Een medewerkers helpt je graag om de juiste diabetesschoen te vinden.