Kies een categorie

Klompen heren

Denk je bij klompen aan de houten klompen van vroeger? Wel logisch, maar tegenwoordig zijn er ook hippe en comfortabele klompen te verkrijgen. Ze zijn ook nog eens super praktisch! Je schuift er zo in! Doe ze aan om even naar de brievenbus of de schuur te lopen of om een klusje in de tuin te doen. Klompen nodig? Bekijk het assortiment klompen van Scapino en bestel ze direct!     

Leren klompen; ideaal voor in de tuin

Wil je graag lekkere stevige klompen? Ga dan voor de leren klompen. Deze zijn ideaal om in de tuin te werken. Het is namelijk niet erg als ze vies of nat worden. Je maakt ze super makkelijk schoon. Even met een doekje erover en klaar. Zo hoef je er ook niet zo op te letten dat je goede sneakers of boots vies worden.  

Verschillende heren klompen

Bij Scapino kan je terecht voor verschillende heren klompen. Zo hebben we de leren klompen, maar kan je bij ons ook terecht voor werkklompen. Dit zijn klompen die speciaal zijn gemaakt voor op de werkvloer. Zo zijn er klompen die super handig zijn voor in de zorg. Ook ideaal voor als je in de schoonmaak, een wasserij, schoonheidssalon of welnesscentrum werkt. Zere voeten na een lange werkdag is verleden tijd! Heerlijk toch?   

Heren klompen in de winkel passen

Wil jij je nieuwe klompen eerst even passen voordat je ze koopt? Dan ben je van harte welkom in een van onze winkels. Vind jij het makkelijker om online te bestellen? Dat kan natuurlijk ook. In een paar klikken heb jij zo je heren klompen besteld. Waar wacht je nog op? Bestel je je klompen nou online? Dan kan je ervoor kiezen om je klompen achteraf te betalen.