Kies een categorie

Herroepingsrecht

Je hebt wettelijk het recht om binnen 14 dagen je artikelen te retourneren. Dit noemen we het herroepingsrecht. Op Scapino.nl hanteren we een retourtermijn van 30 dagen. Zo heb je net wat langer de tijd om te beslissen wat je wil houden. 

Op deze pagina kun je het standaard herroepingsformulier downloaden. Maar we raden je aan om de retourbon te gebruiken die je bij je bestelling hebt ontvangen. Deze is al grotendeels voor je ingevuld en wordt daardoor sneller verwerkt in onze administratie.

Hoe kan je gebruikmaken van het herroepingsrecht?

  • Mail ons binnen 30 dagen het herroepingsformulier, neem contact op met onze klantenservice of stuur je bestelling retour.
  • Verstuur de artikelen met het retourlabel voor € 4,95 of breng ze gratis terug naar een Scapino-winkel wanneer deze weer geopend zijn. Bekijk de retourrichtlijnen.
  • Indien je reeds hebt betaald krijg je het gehele aankoopbedrag retour, inclusief de eventuele verzendkosten van de thuislevering. Na ontbinding wordt het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor heenzending, uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald.

Herroepingsformulier

Het standaard herroepingsformulier kan je hier downloaden. Print dit formulier, vul het volledig in en stuur het samen met de artikelen die je wil retourneren op eigen kosten naar ons magazijn. Of breng het gratis terug naar een Scapino-winkel.