Kies een categorie
Onesies
Onesies

Onesie kind

Een verkleedfeest met je vriendjes of vriendinnetjes of gewoon lekker bankhangen? Kies dan voor een grappige onesie! Zo steel jij zeker de show en zit je er comfortabel en warm bij.

Lekker in je chillpak!

Wat is een onesie eigenlijk? Een comfortabel, warm en ruimzittend pak dat bestaat uit 1 deel. Eigenlijk een soort jumpsuit om lekker in te chillen. Omdat het uit 1 deel bestaat is de term onesie ontstaan. Dé perfecte outfit voor een leuk feestje of avondje op de bank.

Onesie voor jongens

Lekker ravotten met je vriendjes of naar jullie favoriete Tv-programma kijken? Dit kan natuurlijk heel goed in een onesie voor jongens. Een paar warme pantoffels erbij en je hebt meteen de leukste chill outfit! Maak indruk op je vrienden met een te gekke Paw Patrol onesie.

Onesie voor meisjes

Een slaapfeestje met je vriendinnen of een spelletje doen met de familie? Daar past een meisjes onesie goed bij! Kies voor de L.O.L. Surprise onesie in een mooie, roze kleur. Maak je comfy outfit helemaal af met een paar leuke pantoffels of huissokken. Steel de show!

Onesie kind kopen bij Scapino

Bestel je chillpak online bij Scapino en je pakketje wordt binnen enkele dagen thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling in de winkel te laten bezorgen. Dan betaal je geen verzendkosten. Vanavond nog chillen in je comfortabele pak? Ga dan langs bij de Scapino-winkel bij jou in de buurt.