Kies een categorie

Regenkleding voor kinderen

Dagelijks vertrekken veel kinderen op hun fiets naar school. Op een regenachtige dag heb je dan goede regenkleding nodig. Het ene kind woont om de hoek van school, het andere kind moet eerst 10 kilometer fietsen. Met het Hollandse weer in het achterhoofd weet je dat je dan af en toe te maken krijgt met een fikse regenbui. Voor je het weet zit je weer een ochtend met je natte spijkerbroek in de schoolbanken. Alles behalve prettig en je bent ook nog eens vatbaarder voor een verkoudheid. Toch maar een goed regenpak aanschaffen dus!

Waterdicht regenpak voor kinderen

Je doet er verstandig aan om een regenpak voor je kind aan te schaffen. Op Scapino.nl vind je het gehele assortiment regenkleding van Mountain Peak. Jongens en meiden gaan hip de regen door met de diverse kleuren. Aangezien de rugzakken vaak al vrij vol zitten wordt de regenkleding geleverd in een handig opbergtasje. Hiermee wordt het regenpak een klein pakketje dat nog makkelijk in de rugtas past of in een fietstas.

Reflecterende regenjassen en regenbroeken voor jongens en meisjes

Naast complete kinderregenpakken vind je bij Scapino ook losse kinder regenbroeken en regenjassen voor kinderen. Wanneer je een regenjas voor je kind koopt, let dan op de afwerking van de naden. De jassen van Mountain Peak zijn allemaal voorzien van waterdichte naden. Door de aangebrachte reflecterende strepen, worden kinderen ook in het donker tijdig opgemerkt. Wel zo veilig!

Regenkleding voor jong en oud bestel je op Scapino.nl

De regencollectie bestaat naast kleding uit regenlaarzen. Vrolijke kinderregenlaarzen in allerklei kleuren en al vanaf maat 20. Tijdens je bestelling heb je meerdere betaalopties. Kies je voor Riverty dan hoef je pas na 14 dagen te betalen. Benieuw naar meer? Je bekijkt de hele kindercollectie hier.