Kies een categorie

Thermokleding kind

Het is een feit dat kinderen het sneller koud hebben dan volwassenen. Warme en goede thermokleding is daarom iets wat niet mag ontbreken in de garderobe van je kind. Zo kun je ze goed voorbereid op pad sturen op een koude dag met sneeuw en ijs of een (voetbal)training in de buitenlucht. Op Scapino.nl vind je een ruime collectie kinder thermokleding, voor groot en klein.

Lekker spelen in de sneeuw

Thermokleding voor kinderen is een echte must-have wanneer er een dik pak sneeuw ligt. Door de extra, warmte regulerende stof van thermo ondergoed blijft je kind lekker warm en kan hij het uren volhouden tijdens het buitenspelen zonder het koud te krijgen. Thermokleding zorgt er voor dat de lichaamswarmte van je kind wordt vastgehouden en het transpiratievocht snel opgenomen wordt zodat hij droog blijft. Dat komt goed van pas tijdens een fanatiek potje sneeuwballengevecht! Ook handig: thermo regenlaarzen van Dunlop zodat ook de voeten lekker warm blijven.

Thermo sportkleding kinderen

Sporten is gezond! Ook in de buitenlucht. Heeft je kind buiten voetbaltraining en is het koud? Dan biedt thermo sportkleding een uitkomst. Een comfortabele kinder thermobroek waar je makkelijk een sportbroekje over aan kunt trekken zonder dat het je kind beperkt in het bewegen. Maak het helemaal compleet met een ademend thermoshirt voor je kind en ze zijn klaar om het voetbalveld op te gaan.

Thermokleding voor jongens en meisjes online bestellen

Bestel thermokleding voor je kind online op Scapino.nl en ontvang het razendsnel bij jou thuis. Kunnen ze meteen op naar buiten! De kou mag je kinderen ten slotte niet tegenhouden om lekker te kunnen spelen of ravotten in de sneeuw. Is de thermokleding niet naar wens? Geen probleem, je kunt ze gemakkelijk ruilen of retourneren bij de Scapino-winkel bij jou in de buurt.