Kies een categorie

Hockeyschoenen kinderen

Hockey is een super populaire sport onder zowel jongens als meisjes. Gaat jouw zoon of dochter deze leuke sport beoefenen en ben je op zoek naar een paar hockeyschoenen voor kinderen? Van hoge kwaliteit zonder daar de hoofdprijs voor te betalen? Dan zit je bij Scapino goed!

Perfect voor jonge hockeyers

In onze collectie vind je kinder hockeyschoenen van Osaga. Deze beschikken over speciale kunstgras noppen die zorgen voor stevigheid en wendbaarheid op het veld. Zo is jouw kind helemaal klaar om te sterren van de hemel te hockeyen! Verkrijgbaar in trendy, opvallende kleuren.

Kies de juiste maat hockeyschoenen voor je kind

Het is belangrijk dat de hockeyschoenen goed passen. Zo voorkom je dat je kind last krijgt van zijn of haar voeten tijdens het sporten. Bij Scapino kun je terecht voor hockeyschoenen in verschillende maten. Gebruik de maattabel op onze website om de juiste maat te vinden voor je kind. Twijfel je over de maat? Kom dan langs in een van onze filialen en laat je kind de schoenen passen of lees onze blog over het opmeten van voeten.

Betaalbare hockeyschoenen voor kinderen

Bij Scapino vinden we het belangrijk dat onze klanten niet te veel betalen voor hun aankopen. Daarom bieden wij onze kinder hockeyschoenen aan voor een betaalbare prijs. Zo kan je kind met goed materiaal sporten zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.

Klaar om het hockeyveld op te gaan!

Naast hockeyschoenen voor kinderen vind je nog veel meer in ons assortiment. Zo slaag je bij Scapino ook voordelig voor kinder sportkleding en handige accessoires zoals sporttassen en bidons.

Bestel nu de hockeyschoenen voor je kind bij Scapino

Wil jij je kind voorzien van goede hockeyschoenen voor een betaalbare prijs? Bestel ze dan nu bij Scapino. Je kunt eenvoudig en snel bestellen op onze website. Bestellingen worden snel geleverd, zodat je kind zo snel mogelijk kan beginnen met sporten. Dit kan bij je thuis of gratis in een van onze winkels.