Kies een categorie
Klompen
Klompen
(37 artikelen)

Kinderklompen

Ontdek onze collectie klompen, Crocs en clogs voor kinderen. Zo stappen ze zo even de tuin in en hoeven ze niet op blote voetjes naar buiten. Kijk die gave kleurtjes eens. Kinderklompen staan hartstikke leuk bij je kleintje. Shop je favo paar direct online of bekijk alle kinderschoenen.

Gekleurde Crocs voor je kind

Naast ons eigen merk verkopen we echte Crocs. De kinderklompen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en maten. Het bandje achter de hiel zorgt ervoor dat de Crocs stevig aan de voeten van je kind blijven zitten. En ze mogen gewoon vies worden. Je maakt de klompen namelijk in een handomdraai weer schoon. Dat is handig, met zo’n kleintje.

Lekker op stap in de tuin met rubberen tuinklompen

Je kleintje speelt nog lekker veilig in de tuin, waar papa en mama hem in de gaten kunnen houden. Dan zitten rubberen tuinklompen veel lekkerder dan echte schoenen. Met de gaatjes die erin zitten kunnen de voetjes lekker vrij ademen. Het rubber veert een beetje mee als je kind erop loopt. En de clogs mogen ook nog eens vies worden.

Shop kinderschoenen voor elk seizoen

Wist je dat Scapino kinderschoenen heel goed zijn voor groeiende voetjes? We hebben bijvoorbeeld heel veel schoenen met het Dr. Visser keurmerk. Stevige biker boots, handige klittenbandschoenen en flexibele sportschoenen. Ontdek ze allemaal!

Kinderklompen pas betalen na 14 dagen met Riverty

We snappen dat je eerst even wil zien of de kinderklompen wel passen, voordat je betaalt. Daarom kan je bij Scapino kiezen voor Riverty. Met deze betaalmethode hoef je de bestelling pas na 14 dagen te betalen. Dat is nog eens makkelijk.