Kies een categorie
Schaatsen
Schaatsen

Kinderschaatsen

Hoera, we kunnen schaatsen! Shop snel je favoriete kinderschaatsen en in no time bind jij de ijzers onder bij je kind. Heerlijk is het om rond te zoeven op natuurijs of een ijsbaan. Bij Scapino vind je noren, kunstschaatsen, ijshockeyschaatsen, glij-ijzers en verstelbare schaatsen voor kids in alle maten. Zo vind je altijd een paar dat bij je kind past.

Nijdam kinderschaatsen

Ga jij voor de bekende Nijdam kinderschaatsen? We hebben allerlei verschillende soorten voor je. Nijdam is hét schaatsmerk. Het bedrijf maakte al aan het einde van de 19e eeuw schaatsen en is de modellen blijven vernieuwen en vernieuwen. Echt goede schaatsen voor je kind dus.

Toertochten rijden met combinoren voor je kind

Op noren schaats je lange afstanden. Ga je een toertocht rijden met je kind of gaat hij rondes schaatsen op de ijsbaan? Dan zijn combinoren of hoge noren een goede oplossing. Deze kinderschaatsen ondersteunen de enkels van je zoon of dochter goed. Voor je het weet, schaatst je kind je voorbij!

Kunstschaatsen waarmee je lekker over het ijs kan zwieren

Houdt je kind ervan om te draaien, zwieren en springen op zijn kinderschaatsen? Dan zijn kunstschaatsen voor kids de beste keuze. Dankzij de korte ijzers kan je lekker je ding doen. Kunstjes vertonen, rondjes schaatsen, je kind kan helemaal losgaan. Genieten maar op het ijs!

IJshockeyschaatsen voor extra wendbaarheid

Speciaal voor kinderen die wel wat extra stevigheid kunnen gebruiken. De robuuste ijshockeyschaatsen. De hoge schoenen ondersteunen je enkels goed. Geen last van zere enkels dus na een middag schaatsen. De kinderschaatsen hebben korte, geronde ijzers, zodat je gemakkelijk kan bewegen en heel wendbaar bent.

Verstelbare kinderschaatsen om op te oefenen

Hartstikke handig als je kind wil leren schaatsen. De verstelbare kinderschaatsen. Door de dubbele ijzers val je niet zomaar om en heb je een betere grip. Nu zit er nog maar één ding op: oefenen, oefenen, oefenen. In no time scheert je kind over het ijs op zijn glij-ijzers. En omdat de maat verstelbaar is, kan je kind er jarenlang mee doen.

Meer winterse kinderschoenen

Je komt de hele winter door met Scapino. Of er nou ijs of sneeuw ligt, bij ons vind je de kinderschoenen die je nodig hebt. Van kinderschaatsen en snowboots tot warme laarzen en stevige veterschoenen. Zo hou jij je voeten lekker warm in de winter.

Kinderschaatsen morgen al in huis!*

Wij snappen dat je morgen al wil schaatsen en niet wil wachten tot volgende week. Daarom bezorgen we je bestelling altijd razendsnel. In de meeste gevallen staan we dan ook morgen al voor de deur! Bekijk onze levertijd.