Kies een categorie
Waterschoenen
Waterschoenen

Waterschoenen voor kinderen

Altijd handig, van die waterschoentjes voor kinderen. Ze wegen niks en er is altijd wel een plekje over in de tas om ze mee te nemen. Waterschoenen voor je kind zijn superhandig. Ze voorkomen uitglijden en beschadiging van de voetjes door een scherpe ondergrond. Zijn de waterschoenen van je kind vies geworden? Dan spoel je ze eenvoudig schoon onder de kraan.

Scuba en rubberen waterschoenen voor meisjes

Over een strand met schelpjes rennen doe je niet zo snel. Dat doet hartstikke zeer! Gelukkig heeft Scapino handige waterschoenen voor meisjes. Coole modellen van scuba voor op het strand en de bekende rubberen zwemschoenen voor zwemles. Zo krijgt je kind zeker geen zere voeten en kan ze zorgeloos oefenen met zwemmen.

Flexibele zwemschoenen voor jongens

Kijk je kind eens stoer over het strand stappen met zijn waterschoenen. Klauteren op rotsen, lekker zwemmen in zee of schelpen verzamelen. Met onze flexibele waterschoenen voor jongens kan het allemaal. We hebben ze in gave kleurtjes als blauw en legergroen. Voor het strand zijn scuba surfschoentjes de beste optie. Dan kunnen er geen steentjes of schelpjes in komen. Welke vinden jij en je kind het mooist?

Zelfs kleine waterschoentjes voor je peuter

Heeft je peuter zere voetjes op het strand? Dat is voor niemand leuk. Met de waterschoentjes van Scapino bescherm je die kleine voetjes tegen prikkende schelpjes en steentjes in het zand. Zo heeft je kleintje de hele dag plezier op het strand en heb jij ook een leuke dag. We hebben de zwemschoenen al vanaf maat 22, bekijk alle peutermodelletjes in onze webshop. Zelf ook een paar nodig om lekker met je kleintje op het strand  te spelen? Bekijk dan alle waterschoenen voor dames en heren.

Waterschoenen kopen 

Bekijk samen met je kind de vrolijk gekleurde waterschoentjes bij Scapino. Ze zijn heel voordelig en gemakkelijk online te bestellen. Ruilen of retourneren kan altijd gratis binnen 30 dagen bij een van onze Scapino winkels. Bovendien kan je ervoor kiezen om je rekening achteraf te betalen. Zo geniet je al van de nieuwe watersandalen en betaal je de rekening pas na 14 dagen.

Bekijk de gehele kindercollectie.