Kies een categorie

Over Scapino

Scapino is in 1974 opgericht en bestaat dus al 50 jaar. In de afgelopen 50 jaar is Scapino uitgegroeid tot de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Je vindt onze winkels door heel Nederland.

Bij Scapino worden trends op het gebied van schoenen en kleding op de voet gevolgd. Dit betekent dat de artikelen in het assortiment volgens de laatste mode zijn. En altijd met veel voordeel!

Natuurlijk vind je onze uitgebreide collectie ook op Scapino.nl. Je winkelt er gemakkelijk, snel én wanneer het jou het beste uitkomt. 7 dagen per week en 24 uur per dag. Levering in Nederland én België! Naast exclusieve weekdeals profiteer je hier van hoge kortingen in de online outlet!

Onze collectie

In onze collectie vind je vele gave artikelen voor dames, heren en kinderen. Ontdek je favoriete Scapino-producten zelf:

- Damesschoenen
- Dameskleding
- Herenschoenen
- Herenkleding
- Kinderschoenen
- Kinderkleding
- Sportschoenen
- Sportkleding
- Outdoorschoenen
- Outdoorkleding
- A-merken

Vragen voor onze klantenservice?

Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit met je bestelling? In het navigatiemenu aan de linkerzijde vind je meer informatie terug over:

- Bestellen
- Betalen
- Verzenden
- Ruilen & Retourneren

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om de klantenservice te bereiken kun je een e-mail sturen naar [email protected] of bel 0592 - 201260.

Adresgegevens

Scapino Retail B.V.
Industrieweg 34, 9403 AB, Assen
KvK 65060296
Btw-nummer: 855964820B01
E-mail: [email protected]