Kies een categorie
Home

Pediforma – met alle kenmerken van een diabetesschoen

Bij Pediforma hebben ze comfort en mode op zo’n manier gemixt dat er trendy diabetesschoenen uitgekomen zijn. In de kleuren van nu. Hip en modieus. En toch voorzien van alle kenmerken die een diabetesschoen moet hebben.
 

Schoenen spelen een grote rol in onze gezondheid

Suikerziekte is een van de meest voorkomende ziektes in Nederland. En helaas kan je er weinig aan doen om het te voorkomen. Meer dan een miljoen Nederlanders lijden aan deze ziekte en daar komen dagelijks honderden nieuwe patiënten bij. De oorzaak zit in het lichaam dat niet meer voldoende insuline aanmaakt en er niet goed op reageert. De vetten die suiker met zich meebrengen helpen niet mee. Voeding activiteiten zijn belangrijk om in de gaten te houden bij diabetes. En schoenen spelen hier ook een grote rol in.
 

Natuurlijke materialen en een sluiting die niet kan knellen

De comfortabele schoenen van Pediforma zijn gemaakt van leer en voorzien van een klittenbandsluiting en een uitneembaar voetbed. De diabetesschoenen zijn voorzien van een gladde naadloze afwerking, een gelijkmatige drukverdeling onder de voetzool, ruimte voor de tenen, een sluiting die niet kan knellen, natuurlijke en anti-allergene materialen, anti-slipzool en de mogelijkheid om er steunzolen in te dragen. Diabetesschoenen zijn geen overbodige luxe. En zeker niet als ze zo trendy zijn als die van Pediforma.
 

Op zoek naar trendy diabetesschoenen? Kom naar Scapino!

De sneakers, die trouwens ook nog eens ontzettend leuk geprijsd zijn, zijn zo hip dat je daar zeker complimenten over krijgt. Daarnaast biedt Scapino de mogelijkheid om ze eerst te passen en dan pas te betalen. Ook kan je ze kosteloos retourneren in alle Scapino winkels. Dus bestel ze vandaag dan loop je er morgen mee weg.