Kies een categorie
Home Klantenservice Betalen Achteraf betalen via Riverty

Hoe werkt betalen met Riverty (voorheen AfterPay)?

Als je kiest voor achteraf betalen via Riverty, dan kun je eerst op je gemak de artikelen uit je bestelling passen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot achteraf betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. De transactiekosten bedragen €0,95. 

Wat moet ik doen als de betaling niet is gelukt?

  • Het kan zijn dat je bestelbedrag voor je eerste te bestelling te hoog is. Als je voor het eerst bij ons bestelt met Riverty, dan geldt er een maximum bestelbedrag. Bovendien kun je bij je eerste bestelling alleen gebruik maken van thuisbezorging.
  • Heb je bij ons al eerder besteld met Riverty dan kun je betalen tot een bedrag van €400,-.
  • Het is belangrijk dat je geboortedatum en adres juist wordt ingevuld.

Lukt het met bovenstaande opties niet om te betalen met Riverty? Dan kun je eventueel contact opnemen met de klantenservice van Riverty. In verband met privacy redenen kunnen wij verder niet voor je inzien waarom je bent geweigerd bij Riverty.

Kan ik mijn factuur van Riverty ook in de winkel voldoen?

Nee, dit is niet mogelijk. Je krijgt een digitale acceptgiro via je e-mail, die je binnen 14 dagen kunt betalen via de iDEAL betaalknop.

Kan ik een Riverty bestelling in de winkel omruilen?

Jazeker, dit is mogelijk in één van onze winkels. Als je een artikel wilt omruilen, dan komt dat artikel op je factuur bij Riverty te vervallen. Houd er wel rekening mee dat je het omgeruilde artikel direct in de winkel moet afrekenen.

Hoe zit het met het retourneren van een Riverty bestelling?

Breng je de hele Riverty bestelling terug naar een Scapino-winkel? Of stuur je de hele bestelling retour via een pakketdienst? Dan zorgen wij dat je digitale acceptgiro (factuur) komt te vervallen. Breng je een deel van je bestelling terug? Dan krijg je binnen enkele dagen een aangepaste acceptgiro van Riverty.

Meer weten over Riverty?