Kies een categorie

Ruilen na de actieperiode

Het kan natuurlijk gebeuren dat een artikel uit je bestelling niet helemaal goed past. Je kunt het artikel ruilen in een Scapino winkel wanneer deze weer geopend zijn of retoursturen naar de webshop. Indien je een bestelling hebt geplaatst tijdens een actie, dan moet je er rekening mee houden dat in de meeste gevallen de actievoorwaarden vervallen.

Artikel ruilen in een Scapino-winkel

Heb je een aankoop gedaan tijdens een actieperiode, maar past het artikel niet? Dan kun je het artikel in een Scapino winkel ruilen tegen hetzelfde artikel in een andere maat. De actieprijs blijft dan van toepassing. Wil je het artikel ruilen voor een ander artikel of het artikel retourneren in de winkel? Dan vervalt de (eventueel) van toepassing zijnde korting. 

Wil je een artikel ruilen en heb je de bestelling afgerekend met Riverty, VISA, Mastercard of MisterCash/Bancontact dan worden zij automatisch op de hoogte gebracht van de retournering. Het aankoopbedrag wordt in mindering gebracht op je factuur, of naar jou overgemaakt als je al betaald hebt. Het nieuwe artikel reken je direct af aan de kassa.

Artikel ruilen via de webshop

Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen via de webshop. We vragen je het artikel te retourneren en zelf een nieuwe bestelling te plaatsen. Wil je een of meerdere artikelen uit je bestelling terugsturen via een pakketdienst dan vervalt de (eventueel) van toepassing zijnde korting. Indien je een artikel uit je bestelling wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat, dan kan dit in één van onze Scapino winkels.

Voorbeeld ruilen/retourneren met de actie 2e artikel 50% korting:

Stel je hebt een bestelling geplaatst met de actie 2e artikel 50% korting en je wilt één artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat. Dat kan alleen bij een Scapino winkel. Je profiteert dan nog steeds van de actie 2e artikel 50% korting.
 
Wil je echter één artikel ruilen voor een ander artikel? Of één artikel terugbrengen in de winkel? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Houd er dan wel rekening mee dat de actie 2e artikel 50% korting vervalt. Je betaalt dan de oorspronkelijke prijs van het artikel.
 
Heb je betaald met Riverty? Indien je hebt betaald met Rivertydan worden alle artikelen uit je oorspronkelijke bestelling retour genomen. Het artikel wat je houdt reken je direct af aan de kassa. In dit geval betaal je de oorspronkelijke prijs van de artikelen. Riverty wordt automatisch op de hoogte gebracht van de retour en het complete bedrag, inclusief verzend- en transactiekosten, wordt in mindering gebracht op je factuur. Of naar jou overgemaakt als je al betaald hebt.

Wil je een artikel ruilen en heb je de bestelling afgerekend met Riverty, VISA, Mastercard of MisterCash/Bancontact dan worden alle artikelen uit je oorspronkelijke bestelling retour genomen. De bankinstantie wordt automatisch op de hoogte gebracht van de retournering. Het aankoopbedrag wordt in mindering gebracht op je factuur, of naar jou overgemaakt als je al betaald hebt. Het artikel wat je houdt reken je direct af aan de kassa. In dit geval betaal je de oorspronkelijke prijs van de artikelen.